Buzz

Είναι επίσημο: ο Εντι Μέρφι θα είναι ο παρουσιαστής των Οσκαρ

στα 10

Λίγη ώρα πριν βγήκε η επίσημη ανακοίνωση από την Ακαδημία: ναι, ο Εντι Μέρφι θα παρουσιάσει τα 84 βραβεία Οσκαρ!

Είναι επίσημο: ο Εντι Μέρφι θα είναι ο παρουσιαστής των Οσκαρ

Στις 26 Φεβρουαρίου 2012 θα μας υποδεχτεί στο Kodak Theater ο Εντι Μέρφι.

Λίγες μέρες πριν σας είχαμε μεταδώσει πρώτοι τις φήμες ότι ήταν το φαβορί για την παρουσίαση των 84ων Οσκαρ, τώρα πλέον είναι επίσημο.

Η πρόταση έγινε στον 50χρονο κωμικό από τον παραγωγό της βραδιάς Μπρετ Ράτνερ. «Ο Εντι είναι ένας ιδιοφυής κωμικός ηθοποιός και ένας από τους σημαντικότερους stand-up ερμηνευτές στην ιστορία της κωμωδίας» δήλωσε ο Ράτνερ. «Με την αγάπη που τρέφει για το σινεμά, αλλά και το ταλέντο του να κατασκευάζει αξέχαστους ήρωες και σήμα-κατατεθέν περσόνες επί σκηνής, είμαι βέβαιος ότι θα μεταφέρει τον ενθουσιασμό, τον αυθορμητισμό και την ψυχή του στη βραδιά των Οσκαρ!»

«Είμαι εξαιρετικά περήφανος που θα δω το όνομά μου να προστίθεται στην λαμπρή λίστα των οσκαρικών παρουσιαστών - από τον Χόουπ και τον Κάρσον, μέχρι τον Κρίσταλ, τον Μάρτιν και την Γκόλντμπεργκ» δήλωσε ο Μέρφι. «Ανυπομονώ να δουλέψω με τους παραγωγούς και να δημιουργήσουμε ένα σόου που θα τιμήσει τους πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής χρονιάς, ενώ ταυτόχρονα θα ψυχαγωγήσει και το κοινό στην αίθουσα, αλλά και τους τηλεθεατές...»