Buzz

Είδατε το «Looper»; Τώρα ακούστε και το audio commentary του σκηνοθέτη!

στα 10

Αν πήγατε στο «Looper» και, όπως σε μας, σας άρεσε, τώρα μπορείτε να το ξαναδοκιμάσετε… με τα σχόλια του Ράιαν Τζόνσον στ’ αυτιά σας!

Είδατε το «Looper»; Τώρα ακούστε και το audio commentary του σκηνοθέτη!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ράιαν Τζόνσον δοκιμάζει την άμεση επαφή με το κοινό που βλέπει δική του ταινία, είχε ξαναπειραματιστεί με κάτι αντίστοιχο στο «The Brothers Bloom».

Ακόμα καλύτερα, με αφορμή την έξοδο στις αίθουσες του «Looper», ο Τζόνσον στήνει ένα παιχνίδι με τους θεατές, εξαιρετικά διαδραστικό και προσωπικό, που το μόνο που απαιτεί από εσάς, είναι… ένα δεύτερο εισιτήριο για την προβολή της ταινίας!

Ο Ράιαν Τζόνσον κυκλοφόρησε ήδη το δικό του audio commentary για το «Looper», με το σκοπό, όταν κάποιος δει την ταινία στις αίθουσες και του αρέσει, να κατεβάσει τα σχόλια του σκηνοθέτη σ’ένα mp3 player, να ξαναμπεί στο σινεμά με τ’ ακουστικά στ’ αυτιά και να ξαναδεί την ταινία, παρέα με τη φωνή του σκηνοθέτη της.

Οπως εξηγεί ο Τζόνσον, «Ηχογράφησα ένα commentary track, με σκοπό να μπορεί κάποιος να το κατεβάσει, να το βάλει σ’ ένα ipod και να το ακούει μέσα στην αίθουσα, καθώς βλέπει το ‘Looper’. Αυτή είναι μια παράξενη ιδέα που δοκίμασα με τους ‘Bloom’ και μου το ξαναζήτησαν, οπότε νάτο! Είναι εντελώς διαφορετικό από το commentary που θα υπάρχει στο Blu/DVD, κάπως πιο τεχνικό και λεπτομερές. Εννοείται πως δεν πρέπει να το ακούσετε ΠΡΙΝ δείτε την ταινία, ούτε και την πρώτη φορά που θα τη δείτε. Επίσης, παρακαλώ φροντίστε η φωτεινή οθόνη σας να βρίσκεται μέσα στην τσέπη σας στη διάρκεια της προβολής.»

Αν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, ή, έστω, θέλετε απλώς να ακούσετε τις εξηγήσεις, την ανάλυση και τα παραλειπόμενα του Ράιαν Τζόνσον για το «Looper», μπείτε εδώ και κατεβάστε το audio commentary απ’ ευθείας.

Το «Looper» του Ράιαν Τζόνσον προβάλλεται στις αίθουσες ήδη από τις 27 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.