Buzz

Η Τζούλιαν Μουρ και Σίντνεϊ Σουίνι μαζί στην ταινία «Echo Valley» της Apple

στα 10

Το σενάριο της ταινίας είναι γραμμένο από τον δημιουργό του «Mare of Easttown» Μπραντ Ινγκλσμπι, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μάικλ Πιρς.

Η Τζούλιαν Μουρ και Σίντνεϊ Σουίνι μαζί στην ταινία «Echo Valley» της Apple

Ο Μπραντ Ινγκλσμπι μπορεί να μη δουλεύει στη δεύτερη σεζόν της βραβευμένης σειράς του ΗΒΟ «Mare of Easttown», μιας και το κανάλι ανακοίνωσε λίγο καιρό πριν πως δεν ενδιαφέρεται να το συνεχίσει, αλλά έχει σχεδόν ήδη ολοκληρώσει το νέο του θρίλερ για το Apple TV+ και μάλιστα ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσει μια μεγάλη σταρ του σινεμά.

Σύμφωνα με το Variety η νέα ταινία σε σενάριο του Ινγκλσμπι θα έχει τίτλο «Echo Valley» και σε αυτή θα παίξει η Τζούλιαν Μουρ στον ρόλο μιας γυναίκας που ζει μια ήσυχη ζωή εκπαιδεύοντας άλογα στο αγρόκτημά της. Ωστόσο, η ζωή της ανατρέπεται όταν η κόρη της φτάνει ξέφρενη στο κατώφλι της καλυμμένης στο αίμα κάποιου άλλου.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Γουίνσλετ από το νέο δράμα της HBO «The Palace»

brad ingelsby Μπραντ Ινγκλσμπι

Τον ρόλο της κόρης της θα παίξει η Σίντνεϊ Σουίνι και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μάικλ Πιρς, γνωστός από τις ταινίες του «Beast» και «Encounter».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περεταίρω λεπτομέρειες γνωστές σχετικά με το υπόλοιπο καστ, αλλά ούτε για την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Γνωρίζουμε όμως ότι τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στο καλοκαίρι, οπότε αναμένουμε να κάνει την πρεμιέρα της κάποια στιγμή στις αρχές με μέσα του 2024.