Buzz

«Dream is Destiny»: δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ για τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

στα 10

Eσείς θα βλέπατε ένα ντοκιμαντέρ για τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και το όνειρο του indie αμερικανικού σινεμά; Δείτε το trailer για να καταλάβετε περισσότερα...

«Dream is Destiny»: δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ για τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Αγαπάμε τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και δεν το κρύβουμε. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις ίδιες τις ταινίες του - το «Dazed and Confused» που μας μεγάλωσε, το «Boyhood» που μας έκανε πάλι παιδιά, ή την τριλογία των «Before» ρομάντζων του που χρονογράφησε τους έρωτές μας. Τον αγαπάμε γιατί πίσω από κάθε του πλάνο, από κάθε ιδέα ή λέξη, χιούμορ ή εξομολόγηση, πίσω από την μεγάλη οθόνη πάλλεται η μεγάλη του καρδιά. Και ένα ρομαντικό όνειρο για το πώς κανείς διηγείται ιστορίες σε ένα κοινό ανοιχτό να τις ακούσει με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο και τη ζεστασιά της αιώνιας εφηβείας στο βλέμμα.

Διαβάστε ακόμα: Είδαμε το «Everybody Wants Some» κι ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ παραμένει υπέροχα και dazed και confused

Richard Linklater 607

Στο «Richard Linklater: Dream is Destiny» των Λούις Μπλακ και Κάρεν Μπέρνστιν αυτό το όνειρο βρίσκει τον αφηγητή του. Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή, την καριέρα και το όραμα του Λινκλέιτερ παρουσιάζει ένα μικρό αγόρι από το Τέξας που είχε μεγάλες καλλιτεχνικές ανησυχίες και ακόμα μεγαλύτερες φιλοδοξίες για να τις εκφράσει.

Διαβάστε ακόμη: Το Flix στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Δείτε το trailer που μας δίνει μία γεύση από τον Λινκλέιτερ να ξεφυλλίζει το προσωπικό του ημερολόγιο και να εξομολογείται για το πώς καθιερώθηκε από την indie σκηνή του Οστιν σε οσκαρικό κινηματογραφιστή.

.

Διαβάστε περισσότερα: