Buzz

O Κόμης πρίν τον Δράκουλα. Κοιτάξτε πέρα από τους κυνόδοντες στο «Dracula Untold»

στα 10

Το φιλμ του Γκάρι Σορ φιλοδοξεί να αφηγηθεί μια διαφορετική εκδοχή της αληθινής ιστορίας και το αποκλειστικό βίντεο του flix μας ξεναγεί στον θεαματικό κόσμο του φιλμ.

O Κόμης πρίν τον Δράκουλα. Κοιτάξτε πέρα από τους κυνόδοντες στο «Dracula Untold»

«Κάποιες φορές, ο κόσμος δε χρειάζεται έναν ακόμη ήρωα.Κάποιες φορές αυτό που χρειάζεται είναι… ένα τέρας.» Ο Λουκ Εβανς στον ρόλο του Βλαντ ΙΙΙ του Παλουκωτή, έχει την ευκαιρία να πει ατάκες σαν αυτή σε μια ταινία που θέλει να είναι σκοτεινή και αιματοβαμμένη, μα και μαζί θεαματική και απολαυστική, με τον τρόπο μιας σχεδόν superhero movie στην origins story φάση της.

Το φιλμ ξεκινά το 1462. Η Τρανσυλβανία απολαμβάνει παρατεταμένη περίοδο ειρήνης υπό τη βασιλεία του Βλαντ ΙΙΙ και της συζύγου του Μιρένα, οι οποίοι μεριμνούν ώστε οι υπήκοοί τους να ζουν προστατευμένοι από τους εχθρούς και ειδικότερα τους Τούρκους που επεκτείνονταν επικίνδυνα, κατακτώντας όποια εδάφη έβρισκαν στο πέρασμά τους.

Όταν ο Σουλτάνος Μεμέτ ο ΙΙ απαιτεί 100 παιδιά για το στρατό των Γενιτσάρων του ο Βλαντ καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα του και να παραδώσει το γιο του στο σουλτάνο ή αν θα απευθυνθεί σε ένα τέρας ώστε να νικήσει τους Τούρκους, χάνοντας, όμως, την ψυχή του.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Dracula Untold»

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές από τις πιο θεαματικές σκηνές του φιλμ καθώς και τους πρωταγωνιστές να μιλούν για την ταινία και τους χαρακτήρες τους, για τον μύθο του Δράκουλα σε μια πρώτη γεύση που είναι βέβαιο πως θα σας ανοίξει την όρεξη.

Ελπίζουμε όχι για αίμα...