Buzz

«Σας περιμέναμε»: Πρώτο τρέιλερ για το (κινηματογραφικό) «Downton Abbey»

στα 10

Είστε έτοιμοι για λίγη ακόμα βρετανική αριστοκρατία;

Flix Team
«Σας περιμέναμε»: Πρώτο τρέιλερ για το (κινηματογραφικό) «Downton Abbey»

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της βρετανικής τηλεόρασης, το «Downton Abbey», επιστρέφει. Οχι στη μικρή, αλλά αυτήν την φορά στη μεγάλη οθόνη. Και επιτέλους -έπειτα από ένα σύντομο teaser- έχουμε στη διάθεση μας και το πρώτο πλήρες τρέιλερ για την ταινία.

Ο δημιουργός της σειράς, Τζούλιαν Φέλοουζ, υπογράφει και το σενάριο του φιλμ, ενώ όλο το βασικό καστ, όπως ο Χιου Μπόνβιλ, η Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν, η Μισέλ Ντόκερι, η Λόρα Καρμάικλ και, φυσικά, η ανεπανάληπτη Μάγκι Σμιθ, επιστρέφει.

Διαβάστε ακόμα: «Belgravia»: O Τζούλιαν Φέλοουζ ετοιμάζει το καινούριο «Downton Abbey»

Downton Abbey 607

Downton Abbey 607

Downton Abbey 607

Η ταινία λέγεται προφανώς «Downton Abbey», και πρόκειται στην ουσία για μια επέκταση της ιστορίας της οικογένειας Κρόλεϊ και του υπηρετικού προσωπικού της. Το τρέιλερ μάς υποδέχεται στο 1927, στο κατώφλι μιας νέας εποχής, κι ενώ η οικογένεια και το προσωπικό ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επίσκεψη της βασιλικής οικογένειας στο περίφημο Αβαείο.

Ηδη από το φινάλε της σειράς, το 2015, η οποία διήρκεσε για έξι σεζόν και κατάφερε να κερδίσει 3 Χρυσές Σφαίρες, 15 βραβεία Emmy και 3 BAFTA, υπήρχαν αρκετές φήμες για μια ταινία. Πρόπερσι το καλοκαίρι η ταινία επιβεβαιώθηκε πως θα ξεκινούσε τα γυρίσματά της τον επόμενο χρόνο και πως η οικογένεια Κρόλεϊ θα είναι σύντομα έτοιμη να ανοίξει και πάλι τις πύλες της στο (κινηματογραφικό) κοινό.

Το «Downton Abbey» θα κυκλοφορήσει και στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, από την Tulip Entertainment, με τον τίτλο «Ο Πύργος του Downton Abbey».

Για την ώρα, δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Downton Abbey greek 607