Buzz

«Do not Disturb». Δυο παλιόφιλοι (ετοιμάζονται να) κάνουν σεξ

στα 10

Το «Humpday» της Λιν Σέλτον για το πείραμα δυο (στρέιτ) φίλων να γυρίσουν ένα gay πορνό, απέκτησε το γαλλικό ριμέικ του. Αποδεικνύοντας ότι οι κινηματογραφικές ανταλλαγές μεταξύ Γαλλίας και Αμερικής είναι...versatile.

«Do not Disturb». Δυο παλιόφιλοι (ετοιμάζονται να) κάνουν σεξ

Είχαμε γράψει ξανά για τα σχέδια του Ιβάν Ατάλ να κάνει το γαλλικό ρημέικ της ταινίας της Λιν Σέλτον και τώρα το τρέιλερ της ταινίας που βγαίνει στις Γαλλικές αίθουσες τον Οκτώβρη, ειναι εδώ.

Ακολουθώντας σχεδόν κατά γράμμα την υπόθεση του «Humpday», το τρέιλερ μας συστήνει τον Μπεν και τον Τζεφ («Φρανσούα, αλλά όλοι με λένε Μπεν), δύο παλιούς φίλους που ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους. Ο Τζεφ πήρε κυριολεκτικά τους δρόμους, ταξίδεψε κι έζησε τη ζωή του, ο Μπεν είναι παντρεμένος και πολύ πιο ήσυχος.

Μόνο που κάτι παραμένει εφηβικό στη σχέση τους κάτι που τους κάνει να συμφωνήσουν στην μεθυσμένη πρόκληση ενός πάρτι, να γυρίσουν μια gay πορνό ταινία για ένα φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στο Παρίσι.

Θα τα καταφέρουν; Οχι απλά να κάνουν σεξ μεταξύ τους, αλλά να δουν τη φιλία τους επιβιώνει μιας τόσο δραστικής πράξης, που θα την πάει πιθανότατα ένα βήμα πιο πέρα, σε μια ανεξερεύνητη περιοχή;

Ο Ιβάν Ατάλ εκτός από το να συμπρωταγωνιστεί δίπλα στον Φρανσουά Κλουζέ, σκηνοθετεί (για τρίτη φορά μετά το «Ma Femme est une Actrice» και το «Ils se Marièrent et Eurent Beaucoup d'Enfants»), ενώ το καστ συμπληρώνουν η Λετίσια Κάστα στον ρόλο της γυναίκας του και οι Σαρλότ Γκενσμπούργκ και η Αζια Αρτζέντο, οι οποίες υποδύονται ένα ζευγάρι λεσβιών που έχουν βρει εδώ και καιρό τις απαντήσεις στις απορίες για το αν το σεξ και η φιλία μπορούν να συνυπάρξουν σε μια σχέση.

Δείτε το τρέιλερ του φιλμ: