Buzz

«Δικαστής, ένορκοι και εκτελεστής». Τρέιλερ για το «Judge Dredd»

στα 10

Ηρθε άραγε η μέρα που η ατίμωση που υπέστη ο Δικαστής Ντρεντ από τον Σιλβέστερ Σταλόνε θα χαθεί στη λήθη του παρελθόντος; Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Πιτ Τράβις, λέει ναι.

«Δικαστής, ένορκοι και εκτελεστής». Τρέιλερ για το «Judge Dredd»

Στιλιζαρισμένο, βίαιο, με μπόλικο slo-mo και τον Καρλ Ούρμπαν να δείχνει όσο απειλητικός πρέπει, το «Judge Dredd» μοιάζει να μένει πιστό στο πνεύμα των κόμικ της βρετανικής 2000AD που έφερε στον κόσμο το ομώνυμο κόμικ.

Ενα ναρκωτικό και η γυναίκα που το ελέγχει, αποτελούν την μεγαλύτερη μάστιγα της μητρόπολης του Mega City One. Μόνο που ο νόμος δεν είναι στα χέρια των παρανόμων, ο νόμος θα έρθει με τον πιο θεαματικό και βίαιο τρόπο στα χέρια του Ντρεντ.

Με τον Αλεξ Γκάρλαντ συγγραφέα της «Παραλίας» και συνεργάτη του Ντάνι Μπόιλ σε ταινίες όπως το «28 Μέρες Μετά» ή το «Sunshine» στο σενάριο, τον Αντονι Ντοντ Μαντλ στη φωτογραφία και την DNA Films (επίσης του Μπόιλ), στην παραγωγή το φιλμ υπόσχεται κάτι διαφορετικό από μια συνηθισμένη χολιγουντιανή περιπέτεια και μόνο λόγω της βρετανικότητάς της.

Ο Πιτ Τράβις πάντως δήλωνε ότι το «Dredd»δεν θα μοιάζει σε τίποτα με μια τυπική ταινία δράσης, αλλά «θα θυμίζει κάτι ανάμεσα στο «Blade Runner» και το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» και παρ ότι δεν θα πηγαίναμε τόσο μακριά όσο τους παραπάνω τίτλους, αλλά σίγουρα δεν χάνουμε και τις ελπίδες μας για μια αν μι τι άλλο τίμια βίαιη ταινία.


Tags: judge dredd