Buzz

Επίσημη πρεμιέρα της «Diana» με λάμψη από Chopard

στα 10

Εγινε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Diana» του Ολιβερ Χιρσμπίγκελ στο Παλλάς της οδού Βουκουρεστίου. Η πραγματική λάμψη όμως προηγήθηκε στο κοκτέιλ στη μπουτίκ της Chopard, όπου όλοι οι καλεσμένοι έσπευσαν για να θαυμάσουν τις λαμπερές δημιουργίες του ελβετικού οίκου που «έντυσαν» την Ναόμι Γουοτς ως Lady Di.

Flix Team
Επίσημη πρεμιέρα της «Diana» με λάμψη από Chopard

Oλη η συλλογή των κοσμημάτων που στην ταινία φοράει η Ναόμι Γουοτς ταξίδεψε στην Αθήνα ειδικά για την επίσημη πρεμιέρα του «Diana», της ταινίας του Ολιβερ Χιρσμπίγκελ που μεταφέρει στην οθόνη την άγνωστη σε πολλούς ιστορία του μεγάλου έρωτα της Πριγκίπισσας Νταιάνα με τον Πακιστανό καρδιοχειρουργό Χαζνάτ Κάν.

Εδώ και πολλά χρόνια, η Chopard, που οι σταρ επιλέγουν να φορέσουν κοσμήματά της για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, έχει ενεργή παρουσία στον κόσμο του σινεμά. Eτσι λοιπόν, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο ελβετικός οίκος εκπλήρωσε την αποστολή που του ανέθεσε η ομάδα παραγωγής της «Diana», με ταλέντο και πάθος: να επιλέξει από τις συλλογές του κομμάτια που θα επέλεγε και η ίδια η Νταιάνα να φορέσει.

Παράλληλα, ο σχεδιαστής των ρούχων της Πριγκίπισσας Νταιάνα, ο Βρετανός Ζακ Αζαγκουρί, έστειλε στην Αθήνα τρεις από τις τουαλέτες της ταινίας, αυθεντικά αντίγραφα από φορέματα που φόρεσε η Diana σε επίσημες εκδηλώσεις, οι οποίες είχαν εκτεθεί στην μπουτίκ.

2 H Ναόμι Γουοτς σε σκηνή από το «Diana» με κοσμήμα Chopard

Η Καρολίν Σόφελ, Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Chopard, δήλωσε: «Όταν έλαβα την πρόταση να δουλέψω για την ταινία "Diana" εντυπωσιάστηκα, γιατί για μένα, η Νταιάνα, ήταν ένα άτομο ευλογημένο με σημαντικά χαρίσματα και μεγάλη κομψότητα, στην προσωπικότητα της και στο στιλ της. Μετά την συνεργασία μας με την ταινία "Nine" το 2009, η νέα αυτή συνεργασία ήταν συναρπαστική, ακόμα περισσότερο γιατί η Ναόμι Γουοτς είναι μια φανταστική ηθοποιός’.

Ο Τζούλιαν Ντέι, υπεύθυνος κοστουμιών για την ταινία δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που διάβασα το σενάριο της "Diana", συνειδητοποίησα ότι θα χρειαζόμουν μεγαλοπρεπή κοσμήματα. Οταν προέκυψε η ευκαιρία να συνεργαστώ με την Chopard, ήξερα ότι αυτό θα ήταν δυνατόν. Η βοήθειά τους υπήρξε ανεκτίμητη».

Δείτε παρακάτω τα κοσμήματα της ταινίας όπως εκτέθηκαν στην μπουτίκ της Chopard στην Αθήνα, αλλά και σκηνές από το κοκτέιλ που προηγήθηκε της επίσημης πρεμιέρας της ταινίας που παίζεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου σε διανομή της Village Films και της Tanweer Alliances

1

2

3

4

5

6

Διαβάστε περισσότερα για τη «Diana» εδώ.

Tags: Diana, chopard