Buzz

Ο Batman είναι ίσως ο μοναδικός υπερήρωας με τον οποίο μπορεί να συνδεθεί ο Ντενί Βιλνέβ

στα 10

Αλλά και πάλι μη περιμένετε να σκηνοθετούσε ποτέ μια υπερηρωική ταινία.

Ο Batman είναι ίσως ο μοναδικός υπερήρωας με τον οποίο μπορεί να συνδεθεί ο Ντενί Βιλνέβ

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως είναι αρκετοί εκείνοι που ρωτάνε τον Ντενί Βιλνέβ εάν θα σκηνοθετούσε ποτέ μια ταινία με υπερήρωες, με τον ίδιο να μην κρύβει την κρύβει τη γνώμη μου για τις ταινίες της Marvel, τις οποίες θεωρεί «μια από τα ίδια», αλλά παράλληλα να λέει πως το να σκηνοθετήσει το «The Eternals» η Κλόι Ζάο μια εξαιρετική κίνηση.

Σε μια ακόμα συνέντευξή του στο podcast Happy Sad Confused ο Βιλνέβ ρωτήθηκε και πάλι να πει τη γνώμη του για τις υπερηρωικές ταινίες, με τον ίδιο να αναφέρει πως ποτέ δεν είχε κάποιο ενδιαφέρον για τα κόμικς μιας και δεν μεγάλωσε με αυτά, θεωρώντας μάλιστα πως καλύτερα να τις αναλάβουν σκηνοθέτες που αγαπάνε πραγματικά το είδος αυτό. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε και για το αν αληθεύουν οι φήμες πως η Warner του είχε προσφέρει να σκηνοθετήσει το «The Batman» πριν το πάρει ο Ματ Ριβς εκείνος το αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας όμως πως ο Batman είναι ίσως ο μοναδικός υπερήρωας που του φαίνεται ίσως ο πιο ενδιαφέρον από όλους.

Διαβάστε ακόμα: Η Κλόι Ζάο έδωσε την ιδέα της για τους «Eternals» στη Marvel χρησιμοποιώντας εικόνες από ταινίες του Ντενί Βιλνέβ

Denis Villeneuve

«Ο Batman είναι ίσως ο μοναδικός χαρακτήρας με τον οποίον μπορώ να συνδεθώ. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αναλάβω μια τέτοιου είδους ταινία μετά τον Κρίστοφερ [Νόλαν] και τώρα την ταινία του Ματ Ριβς. Είμαι μεγάλος θαυμαστής των ταινιών του και ανυπομονώ να δω τη νέα του ταινία και από όσο έχω δει ως τώρα φαίνεται εντυπωσιακή. Ο,τι χρειάζεται για να πούμε για τον Batman νομίζω πως θα έχει ειπωθεί ως τότε. Οχι, δεν νομίζω πως θα μπορούσα… Να το πω κι αλλιώς, υπάρχουν τόσοι σκηνοθέτες που αγαπούν τη Marvel και την DC, είναι μέρος του DNA τους, τις σέβονται κι εγώ όχι. Είναι ο χώρος τους και τα παιχνίδια τους», δήλωσε ο Βιλνέβ.

Μπορεί ο Βιλνέβ να μην σκηνοθετήσει ποτέ κάποια ταινία με υπερήρωες, αλλά η επόμενή του ταινία, το φαντασμαγορικό «Dune», ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες αυτή την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου.