Buzz

Δεν πήγατε στο Comic Con? Δεν πειράζει! Ο Πίτερ Τζάκσον σας δείχνει τι ακριβώς παρουσίασε από το Hobbit!

στα 10

Γεγονός του διαβόητου φεστιβάλ της Comic Con η 12λεπτη παρουσίαση του «The Hobbit». Ο Πίτερ Τζάκσον παίρνει την κάμερά του στα παρασκήνια του φεστιβάλ και μας ξεναγεί στο τι έγινε, τι είπε και τι έδειξε.

Δεν πήγατε στο Comic Con? Δεν πειράζει! Ο Πίτερ Τζάκσον σας δείχνει τι ακριβώς παρουσίασε από το Hobbit!

Πιστός στο ραντεβού του με το ειδικό blog που άνοιξε για τα γυρίσματα του «Hobbit», ο Πίτερ Τζάκσον ετοίμασε το 8ο κεφάλαιο του ημερολογίου του για να παρουσιάσει σε όλους τους άτυχους εμάς που δεν είχαμε τρόπο να διακτινιστούμε μέχρι το Comic Con ένα ρεπορτάζ από το φεστιβάλ, αλλά και μέρος από το παρασκηνιακό κλιπάκι που έδειξε εκεί από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Δείτε λοιπόν, μία μικρή εισαγωγή από Comic Con ατμόσφαιρα και μετά χαθείτε στην Μέση Γη, αλλά και στη διασκεδαστική αντιπαραβολή της με τον πραγματικό κόσμο των γυρισμάτων.

Από τον Αντι Σέρκινς να παίζει σαξόφωνο με το συνεργείο, μέχρι την Κέιτ Μπλάνσετ που δεν βγαίνει εκτός ρόλου (γιατί είναι ένα νεραϊδίσιο ξωτικό - πώς να το κάνουμε τώρα!), αλλά και την συγκινητική αγκαλιά του Ιαν ΜακΚέλεν στον Πίτερ Τζάκσον στο cut του τελευταίου του πλάνου - όλο το παρασκήνιο της ολοκλήρωσης των γυρισμάτων σ' ένα βίντεο.

Κουστούμια, προσθετικά μακιγιάζ, green screen και πάνω από όλα - μαγικά σκηνικά, φιλοτεχνημένα στην λεπτομέρεια, όπως για παράδειγμα, τα σπίτια των Hobbit σε κλίμακα.

Nα θυμίσουμε ότι το πρώτο μέρος «The Hobbit: An Unexpected Journey» (3D) κάνει πρεμιέρα αρχικά στην Νέα Ζηλανδία τον Νοέμβριο, και μετά στις 14 Δεκεμβρίου στην Αμερική.

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε τα πάντα που έχουν γραφτεί στο Flix για το «The Hobbit» εδώ.