Buzz

Δείτε πρώτοι το «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε

στα 10

Η UIP και το Flix σας προσκαλούν να «διαβάσετε» πρώτοι το ερωτικό γράμμα του Μάρτιν Σκορσέζε στο σινεμά στην τρισδιάστατη πρώτη προβολή του υποψήφιου για 11 Οσκαρ «Hugo».

Flix Team
Δείτε πρώτοι το «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε

Παρίσι, δεκαετίας του '30 : Eνα 12χρονο ορφανό αγόρι, ο Χιούγκο Καμπρέ, κατοικεί στις εσωτερικές στοές του σιδηροδρομικού σταθμού στο κέντρο της πόλης, φροντίζοντας τα ρολόγια του πολυσύχναστου σταθμού και ζει κλέβοντας από τους πάγκους των καταστημάτων που υπάρχουν στο σταθμό. Σταθερή παρέα του, ένα μυστηριώδες ανθρωπόμορφο μηχάνημα που έχει στο κέντρο του μία υποδοχή για ένα κλειδί σε σχήμα καρδιάς, το οποίο αποτελεί και το μόνο πράγμα που του έχει απομείνει από τον πατέρα του. Οταν ο κόσμος του συνδέεται ξαφνικά -σαν τα γρανάζια των ρολογιών που φροντίζει- με ένα εκκεντρικό κορίτσι που λατρεύει τα βιβλία και τις περιπέτειες κι έναν πικρόχολο γέρο, ιδιοκτήτη ενός μικρού καταστήματος παιχνιδιών στο σταθμό, η μυστική ζωή και το πολύτιμο μυστικό του Χιούγκο που τον συνδέει με το νεκρό πατέρα του, κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Ενα αινιγματικό σχέδιο, ένα πολύτιμο σημειωματάριο, μια κλειδαριά σε σχήμα καρδιάς, ένα κλεμμένο κλειδί, ένας μηχανικός άνθρωπος και το καλά κρυμμένο μήνυμα του νεκρού πατέρα του Χιούγκο απαρτίζουν τη ραχοκοκαλιά αυτής της περίπλοκης, τρυφερής και μαγευτικής ιστορίας ενός παιδιού αλλά και του ίδιου του κινηματογράφου που φτάνει και ενίοτε ξεπερνά τα όρια της μαγείας...

poster

Καμία υπόθεση, καμία περιγραφή και κανένα επιφώνημα θαυμασμού δεν μπορεί να περιγράψει την εμπειρία του «Hugo». Φτιαγμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, στην πρώτη απόλυτα επιτυχημένη απόπειρα του Μάρτιν Σκορσέζε στο 3D, το «Hugo» επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα. Στο σινεμά όπως το δίδαξαν οι μεγάλοι πρωτοπόροι του, σαν μια πόρτα σε έναν μαγικό κόσμο φαντασίας και ταυτόχρονα σαν επιβεβαίωση πως αν υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή, το σινεμά είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Ηδη πολυβραβευμένο (Χρυσή Σφαίρα Σκηνοθεσίας για τον Μάρτιν Σκορσέζε) και υποψήφιο για 11 Οσκαρ (ανάμεσα σε αυτά για Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία, Διασκευασμένο Σενάριο), το «Ηugo» σας περιμένει να το δείτε πρώτοι στην avant-premiere που θα γίνει το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 15.00 στον κινηματογράφο Αθήναιον 3D Digital (Αμπελόκηποι). Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση win@flix.gr σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο σας και την ένδειξη «Hugo». Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Το «Ηugo» του Μάρτιν Σκορσέζε θα βγει στις αίθουσες στις 16 Φεβρουαρίου από την UIP