Buzz

Δείτε πρώτοι τους «Πειρατές!» 3D

στα 10

Η Feelgood Entertainment και το Flix σας προσκαλούν στην πιο διασκεδαστική, αλμυρή, εξωτική περιπέτεια της χρονιάς! Τρέξτε στα mail σας και δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση.

Flix Team
Δείτε πρώτοι τους «Πειρατές!» 3D

Tι να μας πει ο Τζακ Σπάροου μπροστά στις χάρες αυτού του Πειρατή Καπετάνιου που σχεδιάστηκε με την υπογραφή της Aaardman, του Βρεταβικού στούντιο που μας έχει χαρίσει μερικές ιδιαίτερα απολαυστικές ταινίες κινουμένων σχεδίων, στο παρελθόν;

Γνωρίστε τους «Πειρατές!». Επιβιβαστείτε στο ετοιμόρροπο καράβι τους με επικεφαλής το, όχι ακριβώς πετυχημένο αλλά αθεράπευτα αισιόδοξο, Πειρατή Καπετάνιο, ο οποίος μ' ένα κουρελιάρικο πλήρωμα στην υπηρεσία του έχει ένα όνειρο: να νικήσει τον Μαύρο Μπέλαμι και την Κάτλας Λιζ στην κούρσα για το βραβείο του Πειρατή της Χρονιάς. Είναι μια αναζήτηση που παρασύρει τους ήρωες από τις ακτές της εξωτικής Ματωμένης Νήσου μέχρι τους ομιχλώδεις δρόμους του Βικτωριανού Λονδίνου. Κάπου στη διαδρομή πολεμάνε με μια διαβολική βασίλισσα, ενώ συνεργάζονται με έναν ερωτοχτυπημένο νεαρό επιστήμονα, χωρίς ποτέ να χάσουν το στόχο τους: την περιπέτεια!

Βουτήξτε πρώτοι στα ξεκαρδιστικά νερά αυτής της animation περιπέτειας στην avant-premiere που θα γίνει την Μ. Τετάρτη (11 Απριλίου) στις 18.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα 11 του κινηματογράφου Odeon Kosmopolis. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με το θέμα «Πειρατές!» και το ονοματεπώνυμο σας. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail την Μ. Τρίτη (10 Απριλίου).

Να διευκρινίσουμε ότι η ταινία προβάλλεται στην Ελλάδα μόνο μεταγλωττισμένη.