Buzz

Δείτε πρώτοι τους «Avengers»!

στα 10

Η Feelgood Entertainment και το Flix σας προσκαλούν στην ταινία - γεγονός της χρονιάς, εκεί όπου για πρώτη φορά επί της οθόνης οι πιο διάσημοι υπερήρωες της Marvel ενώνουν δυνάμεις για να σώσουν τον κόσμο. Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε τους «Avengers»;

Flix Team
Δείτε πρώτοι τους «Avengers»!

Ακολουθώντας τις επικές κινηματογραφικές περιπέτειες που ξεκίνησαν με τον «Iron Man», τον «Aπίθανο Hulk», τον «Ιron Man 2» και τον «Πρώτο Εκδικητή: Captain America», οι «Avengers» είναι η απόλυτη ομάδα σούπερ ηρώων. Οταν ένας αναπάντεχος εχθρός απειλεί την ασφάλεια του πλανήτη, ο Νικ Φιούρι, διευθυντής της διεθνούς οργάνωσης για την ειρήνη στον κόσμο, πιο γνωστής ως S.H.I.E.L.D., αναγκάζεται να ενώσει την ομάδα των «Avengers» για να σώσει τον πλανήτη από την καταστροφή!

Στην ταινία όπου εμφανίζονται οι σημαντικότεροι σούπερ ήρωες της Marvel, πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ (Iron Man), o Κρις Εβανς (Captain America), ο Κρις Χέμσγουορθ (Thor), o Τομ Χίντλεστον (Loki), ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (ως Νικ Φιούρι, διευθυντής της S.H.I.E.L.D.), η Σκάρλετ Γιοχάνσον (κατάσκοπος που δουλεύει για τη S.H.I.E.L.D.), o Τζέρεμι Ρένερ (Hawkeye) και ο Μαρκ Ράφαλο (Hulk).

Με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζος Γουίντον και ένα hype που απειλεί να ξεπεράσει οτιδήποτε ξέραμε μέχρι σήμερα σε ταινία υπερηρώων, το «Avengers» φτάνει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Απριλίου, νωρίτερα από την Αμερική, έτοιμο να δείξει τη δύναμη του...

Εσείς μπορείτε να το δείτε πρώτοι στην avant-premiere που θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι, στον κινηματογράφο Αθήναιον 3D Digital (Β. Σοφίας 124 - ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι). To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με το θέμα «Avengers» και το ονοματεπώνυμο σας. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail το Σάββατο 21 Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα για τους «Avengers»