Buzz

Δείτε: Ο Μάικλ Φασμπέντερ γυμνός. Τότε και τώρα

στα 10

Η πρώτη του δουλειά σαν ηθοποιός, ήταν σε μια διαφήμιση της SAS. Και ήταν γυμνός. Η τελευταία φορά (με την έννοια της πιο πρόσφατης) που γδύθηκε, είναι στο τεύχος Απριλίου του γαλλικού περιοδικού Obsession. Δείτε και τις δύο.

Δείτε: Ο Μάικλ Φασμπέντερ γυμνός. Τότε και τώρα
Ξεκινά από τα παπούτσια

«Από την αρχή της καριέρας μου ήμουν γυμνός. Η πρώτη μου δουλειά ήταν μια διαφήμιση για τις αερογραμμές SAS. Στο σποτάκι, ξύπναγα σ΄ένα ροζ δωμάτιο, δίπλα σε ένα όμορφο ξανθό κορίτσι και σηκωνόμουν από το κρεβάτι γυμνός. Από εκείνη τη στιγμή και μετά υπήρχε σε όλα μου τα συμβόλαια: πρέπει να εμφανίζεται γυμνός σε κάθε ταινία». Αυτά δήλωνε ο Μάικλ Φασμπέντερ σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό W με αφορμή τη γυμνή full frontal εμφάνισή του στο «Shame», που συζητήθηκε όσο λίγα πράγματα φέτος.

Οπώς φυσικά θα περίμενε κανείς, κάποιοι έψαξαν κι ανακάλυψαν εκείνη την διαφήμιση, την οποία μπορείτε να δείτε στο βίντεο πιο κάτω. Και για να κάνετε τις συγκρίσεις ανάμεσα στην φόρμα του... πισινού του Μάικλ Φασμπέντερ τότε και τώρα, δείτε στο gallery την τελευταία φωτογράφιση του για το περιοδικό Obsession, στην οποία, καμμιά έκπληξη, ο Μάικλ βγαίνει για μια ακόμη φορά από τα (υπέροχα) ρούχα του.

Προχωρήστε με δική σας ευθύνη!