Buzz

«Δείξε μου κάτι που δεν ξέρω»: teaser τρέιλερ για το «Cosmopolis» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

στα 10

Οσοι πιστεύατε πως ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ έχει περάσει σε μια πιο ήρεμη περίοδο και πως η συνεργασία του με τον Ρόμπερτ Πάτινσον ήταν απλά «ξεπούλημα», δείτε το teaser τρέιλερ του «Cosmopolis» που μόλις κυκλοφόρησε και ανατριχιάστε από την κορφή ως τα νύχια.

«Δείξε μου κάτι που δεν ξέρω»: teaser τρέιλερ για το «Cosmopolis» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

Αυτό μάλιστα! Μετά την απογοήτευση του «Μια Επικίνδυνη Μέθοδος», ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ επιστρέφει with a bang! Κυριολεκτικά, αφού το teaser τρέιλερ του βασισμένου στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ντον ΝτεΛίλο «Cosmopolis» σημαδεύεται από έναν πυροβολισμό, από το γυμνό κορμί (!) του Ρόμπερτ Πάτινσον και ένα σύμπαν στα όρια του χάους πολύ κοντά σε μια «αποκαλυπτική» ελεγεία για το τέλος του σύγχρονου κόσμου όπως τον γνωρίζαμε.

Το «Cosmopolis» αφηγείται ένα 24ωρο από τη ζωή ενός 28χρονου δισεκατομμυριούχου, του Ερικ Πάρκερ, ο οποίος ζει στο Μανχάταν και πιο ειδικά μέσα στη...λιμουζίνα του. Οι χρηματιστηριακές του συναλλαγές, δύο τύποι που τον ακολουθούν ζητώντας εκδίκηση και η τάση του προς το εξωσυζυγικό σεξ βρίσκονται στο κέντρο του ομώνυμου μυθιστορήματος του Ντον ΝτεΛίλο, που τώρα πια (μετά το teaser) είναι σαφές γιατί κέντρισε το ενδιαφέρον του Κρόνενμπεργκ που εδώ μοιάζει σαν να σκηνοθετεί το «Crash» (μαζί με λίγο από «Existenz») για τη γενιά του MTV.

Μαζί με τον Ρομπερτ Πάτινσον, στον πρώτο σπουδαίο και εκτός «Τwilight» ρόλο της καριέρας του, πρωταγωνιστούν οι Ζιλιέτ Μπινός, Πολ Τζιαμάτι, Ματιέ Αμαλρίκ και Σαμάνθα Μόρτον, ενώ όλα δείχνουν πως η ταινία θα βρίσκεται στο Διαγωνιστικό Τμήμα του επερχόμενου Φεστιβάλ Καννών.

Πάρτε μάτι παρακάτω, δείτε την αφίσα στο gallery... και διαβάστε περισσότερα για το «Cosmopolis»