Buzz

Τίποτα πιο αστείο, αθυρόστομο, awesome και ανελέητα fun από το τρέιλερ του «Deadpool»!

στα 10

Ο Ράιαν Ρέινολντς τερματίζει το συνδυασμό fun + υπερήρωας στο «ακατάλληλο» τρέιλερ του «Deadpool» που είναι απλά... φανταστικό!

Τίποτα πιο αστείο, αθυρόστομο, awesome και ανελέητα fun από το τρέιλερ του «Deadpool»!

«Αν μη τι άλλο, νομίζω πως είναι ένα θαύμα πως το στούντιο μας άφησε να κάνουμε το "Deadpool", πόσο μάλλον ένα "Deadpool" ακατάλληλο για ανηλίκους», είχε δηλώσει ο Ράιαν Ρέινολντς λίγες εβδομάδες πριν στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, όταν πλέον ήταν ολοφάνερο πως η Fox είχε στα χέρια της μια ταινία ικανή να ενθουσιάσει, όπως συνέβη με το τρέιλερ που έκανε εκεί την πρεμιέρα του και τώρα κυκλοφορεί ελεύθερο για τα μάτια μας μόνο.

Στη δεύτερη εξόρμησή του ως Deadpool (μετά από το «X-Men Origins: Wolverine»), ο Ράιαν Ρέινολντς μοιάζει να έχει αφήσει πίσω του για πάντα τον καημό του «The Green Lantern» και διασκεδάζει αφόρητα μέσα στη στολή του ήρωα που αποκτά υπερηρωικές δυνάμεις για να νικήσει τον καρκίνο («στο συκώτι, τους πνεύμονες, τον προστάτη και τον εγκέφαλο, σε όλα τα πράγματα με τα οποία μπορώ να ζήσω και χωρίς») και τελικά κερδίζει κατά κράτος τον τίτλο του πιο διασκεδαστικού υπερήρωα που είδαμε πρόσφατα στη μεγάλη οθόνη.

Deadpool 607

Αθυρόστομος, αεικίνητος, πλακατζής και αλαζόνας (τόσο ώστε να «αγγίζεται» μετά από μια καλή μάχη με τους εχθρούς του), ο Deadpool είναι έτοιμος για την έξοδο του στις αίθουσες το Φεβρουάριο του 2016, έχοντας ήδη θέσει τον εαυτό του υποψήφιο για τον υπερήρωα που χρειαζόμασταν πάνω που είχαμε αρχίσει να βαριόμαστε όλους τους υπόλοιπους.

Σκηνοθετεί ο Τιμ Μίλερ (animator και σχεδιαστής) και γράφουν (εύγε στα παιδιά και δεν τους φαινόταν) οι Πολ Γουέρνικ και Ρετ Ρις του «Zombieland».

Update: Δείτε ένα καινούριο ακόμη πιο «red band» τρέιλερ



Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Deadpool Poster

Deadpool Poster

Tags: Deadpool