Buzz

Δε θα είναι η Οπρα Γουίνφρεϊ η παρουσιάστρια των 84ων βραβείων Οσκαρ

στα 10

Χτες μία φήμη έκανε το γύρο του διαδικτύου, σήμερα διαψεύδεται. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας, όχι, η Οπρα Γουίνφρι δε θα παρουσιάσει την τελετή απονομής των 84ων βραβείων Οσκαρ.

Δε θα είναι η Οπρα Γουίνφρεϊ η παρουσιάστρια των 84ων βραβείων Οσκαρ
You get an Oscar, and you get an Oscar, and YOU get and Oscar... not.

Μπορεί να σταμάτησε την εκπομπή που για 3 σχεδόν δεκαετίες την έφερνε πρώτη σε δημοτικότητα και ratings και την ανήγαγε σε απόλυτη βασίλισσα της μικρής οθόνης, αλλά η σχέση της με την μεγάλη είναι ακόμα σε διαπραγματεύσεις.

Παρόλο που η φήμη ότι αναλαμβάνει επίσημη οικοδέσποινα της επόμενης απονομής των βραβείων Οσκαρ έκανε το γύρο του κόσμου χτες, σήμερα διαψεύδεται.

Σύμφωνα με τον Τομ Σέρακ, Πρόεδρο της Ακαδημίας, «υπάρχει μία διαδικασία που πάντα τηρείται: πρώτα προσλαμβάνουμε παραγωγό, κι μετέπειτα αυτός προτείνει παρουσιαστή. Οπότε πώς θα μπορούσαμε να έχουμε κλείσει παρουσιαστή, ενώ δεν έχουμε ακόμα επιλέξει παραγωγό για τη βραδιά;»

Η Ακαδημία, πράγματι, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την ανάθεση της τελετής απονομής σε νέους παραγωγούς, καθώς το περσινό εγχείρημα που πάντρεψε την Old Hollywood νοσταλγία με το αταίριαστο νεανικό δίδυμο των Αν Χάθαγουεϊ και Τζέιμς Φράνκο, απέτυχε παταγωδώς.

Σύμφωνα με πηγές, ο νέος παραγωγός θα ανακοινωθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Ο Σέρακ πάντως δε θα είχε καμία αντίρρηση να ζυγίσει την πιθανότητα επιλογής της Οπρα, αν ο νέος παραγωγός την προτείνει. «Οι κάμερες λατρεύουν την Οπρα. Είναι μία ευφυής γυναίκα. Αλλά πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία....»