Buzz

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν στον ρόλο του Wolverine

στα 10

Φαίνεται πως ο ίδιος δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε ένα ακόμα μεγάλο κινηματογραφικό franchise μετά και το «Χάρι Πότερ».

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν στον ρόλο του Wolverine

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ γνωρίζει πολύ καλά από τις ταινίες franchise και τον χρόνο που χρειάζεται κάποιος ηθοποιός για να αφιερώσει από την ζωή του. Και το «Χάρι Πότερ» ήταν ένα αρκετά καλό μάθημα, τόσο μάλιστα που ο ίδιος φαίνεται πως θα σκεφτεί και μια και δυο φορές παραπάνω. Ειδικά μάλιστα όταν μιλάμε για ένα franchise όπως το MCU.

Μιλώντας πρόσφατα στο GQ ο Ράντκλιφ μίλησε για τις φήμες που ακούγονται εδώ και καιρό πως θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Wolverine στην επερχόμενη ταινία «X-Men», με τον ίδιο να τις διαψεύδει λέγονται πως φταίει εκείνος που αρχίσαν εξ αρχής. «Είναι καθαρά μια φήμη την οποία άρχισα κατά την περιοδεία μιας ταινίας. Λέω κάτι και μετά περιστασιακά βαριέμαι να απαντάω με αυτόν τον τρόπο, οπότε λέω κάτι διαφορετικό και αυτό την πυροδοτεί ξανά. Δεν πρέπει να ανοίγω ποτέ το στόμα μου. Απλώς δεν θέλω ποτέ να εγκλωβιστώ σε κάτι που δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να αγαπήσω το ίδιο όλη την ώρα», δήλωσε ο Ράντκλιφ.

Διαβάστε ακόμα: Το «Weird Al» θέλει να είναι η παρωδία των βιογραφικών ταινιών

daniel radcliffe

Οχι πως του χρειάζεται να ξαναμπεί σε κάποιο μεγάλο franchise για να αποκτήσει μια φήμη την οποία ήδη έχει, με τον ίδιο να ακολουθεί μια διαφορετική πορεία στην καριέρα του, πειραματίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο με διάφορους ρόλους, όπως τελευταία ως Weird Al Γιάνκοβιτς.

Οσο αφορά τον Wolverine, ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει για άλλη μια, τελευταία, φορά στον ρόλο πρωταγωνιστώντας δίπλα στον Ράιαν Ρείνολντς στο «Deadpool 3» το 2024, με το μέλλον του να παραμένει ακόμα άγνωστο.