Buzz

O Σερ... Ντάνιελ Ντέι Λιούις!

στα 10

Από τα χέρια του Πρίγκιπα Γουίλιαμ έγινε σερ ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, επισφραγίζοντας έτσι την προσφορά του στη Μ. Βρετανία.

O Σερ... Ντάνιελ Ντέι Λιούις!

«Είμαι ολοκληρωτικά ενθουσιασμένος και απίστευτα χαρούμενος σε ισόποσες δόσεις.»

Με αυτή τη λιτή δήλωση ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις σχολίασε την απονομή του τίτλου του Σερ που του απονεμήθηκε σε παραδοσιακή τελετή δια χειρός του ίδιου του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, επισφραγίζοντας έτσι την απόφαση του παλατιού να χρίσει ιππότη τον αγγλικής και ιρλανδικής καταγωγής ηθοποιό με το ρεκόρ των τριών Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.

Διαβάστε ακόμη: Για τους φίλους… «Dame Angelina»

O γιος του Ντάνιελ Ντέι Λιούις κατάφερε επίσης να σπάσει το άβατο της ιδιωτικής ζωής του ηθοποιού με μια φωτογραφία με την οικογένεια έξω από το παλάτι του Μπακινγκχαμ που έγινε ανάρπαστη στο Instagram με λεζάντα: «Buckingham selfie! Τι υπέροχη μέρα να περάσεις με υπέροχους ανθρώπους. Είμαι πολύ περήφανος για σένα και για την τιμή που σου έγινε, όπως και η χώρα σου. Δεν σταματάς ποτέ να με κάνεις περήφανο».

Daniel Day Lewis Sir 607 Η οικογένεια Λιούις (σε πρώτο πλάνο η Ρεμπέκα Μίλερ) έξω από το Μπάκινγκχαμ

Λίγο πριν, στο παλάτι του Μπάκινγκχαμ, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ στάθηκε στο ύψος του κορυφαίου ηθοποιού απονέμοντας του την ύψιστη τιμή που ομολογουμένως άργησε πολύ να έρθει, αλλά έστω και αργά βρίσκει τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις ανάμεσα στους Σερ της έβδομης τέχνης.

Daniel Day Lewis Sir 607

Daniel Day Lewis Sir 607

Διαβάστε ακόμη: