Buzz

Η Ντέιζι Ρίντλεϊ λέει πως η νέα ταινία «Star Wars» δεν είναι αυτό που περίμενε

στα 10

Η Ρίντλεϊ προσπαθεί να καθησυχάσει όσους ανησυχούν για τη νέα ταινία «Star Wars» λέγοντας πως θα τους εκπλήξει ευχάριστα.

Η Ντέιζι Ρίντλεϊ λέει πως η νέα ταινία «Star Wars» δεν είναι αυτό που περίμενε

Τον Απρίλιο που μας πέρασε στο ετήσιο Star Wars Celebration, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, έγιναν διάφορες ανακοινώσεις για τις νέες ταινίες στο σύμπαν του «Star Wars». Μια από αυτές τις ανακοινώσεις είναι ότι ο χαρακτήρας Ρέι της Ντέιζι Ρίντλεϊ θα επιστρέψει με μια ταινία η οποία θα ακολουθεί τα γεγονότα μετά την ταινία «Skywalker: Η Ανοδος» καθώς η Ρέι προσπαθεί να φτιάξει ένα νέο τάγμα από Τζεντάι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να που πως δεν χρειάζεται μια τέτοιου είδους ταινία, μιας και η νέα τριλογία δεν κατάφερε αρκετά στο να δώσει στον χαρακτήρα της Ρέι αυτό το κάτι που θα την έκανε να γίνει αξιομνημόνευτος. Παρόλα αυτά όμως η Ρίντλεϊ έχει διαφορετική άποψη.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο μίλησε για την κομμένη «Star Wars» ταινία του

Star Wars: The Rise of Skywalker 607

Μιλώντας στο Collider, η ίδια ρωτήθηκε για την κατάσταση της νέα ταινίας «Star Wars». Αρχικά, μίλησε για το φετινό Star Wars Celebration όπου ανέβηκε στη σκηνή κατά την ανακοίνωση της επόμενης ταινίας της, λέγοντας πως ήταν πραγματικά νευρική για την ανακοίνωση, αλλά η υποδοχή που δέχθηκε από τους θαυμαστές την έκανε να χαλαρώσει. «Ηταν μια τόσο ωραία υποδοχή. Είχα αγχωθεί πολύ πριν βγω στη σκηνή, γιατί κανείς δεν ήξερε ότι θα πήγαινα σε αυτό, εκτός από την Κάθλιν Κένεντι και μερικά άλλα άτομα.»

Οταν αναφέρθηκε στη νέα ταινία «Star Wars», σαφώς δεν επρόκειτο να δώσει κάποια spoilers, αλλά είπε ότι η ιστορία είναι εκπληκτική. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Η ιστορία είναι πολύ ωραία. Περιμένω να διαβάσω ένα σενάριο γιατί, προφανώς, δεν έχω άλλες ενημερώσεις. Δεν είναι αυτό που περίμενα όμως, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένη».

Αρχικά ήταν ο Ντέιμον Λίντελοφ να γράψει το σενάριο, αλλά λίγο αργότερα ανακοίνωσε πως αποχωρεί, με τον ίδιο να λέει πως ούτε ο ίδιος πίστευε στο σενάριό του. Σχεδόν αμέσως η Lucasfilm ανακοίνωσε πως ο δημιουργός της σειράς «Peaky Blinders» Στίβεν Νάιτ θα τον αντικαταστήσει και θα γράψει το σενάριο σε σκηνοθεσία της Σαρμίν Ομπαΐντ-Τσινόι.