Buzz

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο μίλησε για την κομμένη «Star Wars» ταινία του

στα 10

Ο Ντελ Τόρο μίλησε με μια μικρή πικρία για την ταινία «Star Wars» που δεν έγινε ποτέ και επιβεβαίωσε πως θα μιλούσε για την άνοδο και την πτώση του Jabba the Hutt.

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο μίλησε για την κομμένη «Star Wars» ταινία του

Πριν λίγες εβδομάδες ο Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ είχε επιβεβαιώσει πως οι φήμες που κυκλοφορούσαν το 2015 ότι ο Γκιγιέρμο Ντελ Τότο θα σκηνοθετούσε μια ταινία «Star Wars» ήταν όντως αληθινές, λέγοντας μάλιστα πως ο ίδιος είχε γράψει το σενάριο. Τώρα και ο Ντελ Τόρο φαίνεται πως επιβεβαιώνει όλο αυτό, δίνοντας μάλιστα περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη ταινία που δεν έγινε ποτέ.

Μιλώντας στο Collider, o Ντελ Τόρο είπε πως η ταινία αυτή θα μιλούσε για την άνοδο και την πτώση του αυτοκρατορίας του Jabba the Hutt, κάτι που φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα με την αγάπη του σκηνοθέτη απέναντι στα διάφορα τέρατα.

«Είχαμε την άνοδο και την πτώση του Jabba the Hutt, οπότε ήμουν πολύ χαρούμενος. Κάναμε πολλά πράγματα, αλλά δεν ήταν η ιδιοκτησία μου, δεν ήταν τα χρήματά μου και μετά ήταν ένα από αυτά τα 30 σενάρια που κόπηκαν. Μερικές φορές είμαι πικραμένος, μερικές φορές όχι. Πάντα γυρίζω στην ομάδα μου και τους λέω καλή προσπάθεια, παιδιά. Καλή προσπάθεια. Σχεδιάσαμε έναν υπέροχο κόσμο. Σχεδιάσαμε υπέροχα πράγματα. Μάθαμε», ανέφερε ο Ντελ Τόρο σχετικά για την όλη διαδικασία παραγωγής.

Διαβάστε ακόμα: Τα σενάρια που έγραψε ο Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ για το «Star Wars» και δεν έγιναν ποτέ

jabba the hutt

Ρωτήθηκε μάλιστα πως νιώθει που η ταινία του τελικά κόπηκε με τον ίδιο να απαντά «ποτέ δεν μπορείς να είσαι αχάριστος με τη ζωή. Ο,τι κι αν σου στέλνει η ζωή, κάτι μπορείς να μάθεις από αυτό. Ετσι, εμπιστεύομαι το σύμπαν. Οταν κάτι δεν συμβαίνει, λέω γιατί; Προσπαθώ να κάνω διάλογο με τον εαυτό μου. Γιατί δεν συνέβη; Και όσο περισσότερο κολυμπάμε με το σύμπαν, τόσο λιγότερο συνειδητοποιήσουμε το πού πραγματικά πηγαίνουμε».

Από την άλλη ο Γκόγιερ, μιλώντας στο podcast «Happy Sad Confused», είχε πει πως «είχα γράψει μια ταινία Star Wars την οποία επρόκειτο να σκηνοθετήσει ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο,. Ηταν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια». Ο Γκόγιερ δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για την ίδια την πλοκή, αλλά είπε αργότερα ότι «ήταν ένα ωραίο σενάριο».

Δείτε παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη του Ντελ Τόρο.