Buzz

«People have many addictions». Τρέιλερ για το «Da Sweet Blood of Jesus»

στα 10

Χρηματοδοτημένη από το Kickstarter, αυτή είναι η καινούρια, vampire (?) movie του Σπάικ Λι

«People have many addictions». Τρέιλερ για το «Da Sweet Blood of Jesus»

Αμέσως μετά το ρημέικ του «Oldboy», ένα πείραμα που μάλλον δεν τελεσφόρησε ο Σπαίκ Λι στράφηκε στο kickstarter για να συγκεντρώσει 1,4 εκατομμύρια δολάρια για να γυρίσει ένα ακόμη ρημέικ, αυτή τη φορά του «Ganja and Hess», μιας ανεξάρτητης ταινίας του 1973 σκηνοθετημένης από τον Μπιλ Γκαν.

Στο φιλμ του Λι ο Στίβεν Ταιρόν υποδύεται έναν άντρα που όταν γίνεται κάτοχος ενός αρχαίου αφρικανικού αντικειμένου αποκτά μια αλλόκοτη δίψα για ανθρώπινο αίμα, που κυριεύει την ψυχή του. Ο συλλέκτης που του το πούλησε κολλά κι αυτός την ίδια ασθένεια κι όταν πεθάνει από αυτή, η γυναίκα του θα έρθει να τον αναζητήσει μόνο και μόνο για να ερωτευτεί τον καινούριο ιδιοκτήτη του καταραμένου αντικειμένου.

Το φιλμ έχει ήδη κάνει κάποιες προβολές σε φεστιβάλ και παρ΄ ότι οι κριτικές ήταν ανάμεικτες, αρκετοί το χαρακτήρισαν ως την πιο δυνατή ταινία του Λι εδώ και χρόνια.

Και η αλήθεια είναι πως το πρώτο τρέιλερ, ακόμη κι αν μοιάζει μπερδεμένο και υπερβολικά μακρύ, οφείλετε να παραδεχτείτε πως έχει μια ιδιαίτερη γοητεία.

da sweet blood of jesus poster 607