Industry

Creative Greece #5: Οταν το Animasyros βρίσκει την Mελωδία του

στα 10

Στο πέμπτο podcast επεισόδιο του Creative Greece, η Διευθύντρια του Animasyros Μαρία Ανεστοπούλου κι ο Διευθυντής του Μελωδία 99.2 Δημήτρης Βραχνός Κι εξηγούν γιατί οι συνεργασίες είναι το κλειδί για να πραγματοποιήσει κανείς στη σύγχρονη Ελλάδα το όραμά του.

Creative Greece #5: Οταν το Animasyros βρίσκει την Mελωδία του

Το Creative Greece είναι η πρώτη σειρά podcasts του Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη MEDIA - Creative Europe MEDIA Desk Greece, με καλεσμένους δημιουργούς, προγραμματιστές φεστιβάλ, υπεύθυνους καινοτόμων δράσεων που αλλάζουν το τοπίο της ελληνικής οπτικοακουστικής δημιουργίας σήμερα.

Ακούτε το podcast στο Spotify και στο YouTube

Μαρία Ανεστοπούλου Μαρία Ανεστοπούλου

Βραχνός Ο Δημήτρης Βραχνός παρουσιάζει τα «Ενενήντα Δεύτερα» στο φετινό Animasyros

Το πέμπτο επεισόδιο έχει καλεσμένους τους Μαρία Ανεστοπούλου (Διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Animation Animasyros) και Δημήτρη Βραχνό (Διευθυντή του Μελωδία 99.2), οι οποίοι αποκαλύπτουν τον κοινό τόπο μπορεί να έχει το έντεχνο ραδιόφωνο με το animation: τα «Ενενήντα Δεύτερα», μία ιδέα που έγινε θεσμός. Κι εξηγούν γιατί οι συνεργασίες, ιδιαίτερα οι απρόσμενες, είναι το κλειδί για να πραγματοποιήσει κανείς στη σύγχρονη Ελλάδα το όραμά του.

Ακούτε το podcast στο Spotify και στο YouTube

Creative Greece #5 | Δημοσιογραφική επιμέλεια: Flix.gr | Εκφώνηση: Πόλυ Λυκούργου | Ηχογράφηση - Μίξη: Mixer Productions | © Creative Europe MEDIA Desk Greece 2023