Buzz

Comic-Con Previews: ParaNorman

στα 10

Από τους δημιουργούς του «Coraline», έρχεται το πρωτό stop - motion φιλμ με ζόμπι!

Comic-Con Previews: ParaNorman
ParaNorman activity!

Ενα μοναχικό αγόρι που έχει την ικανότητα να μιλάει με νεκρούς, θα γίνει για πρώτη φορά στη ζωή του δημοφιλές όταν μια ομάδα από ζόμπι θα τον ανακηρύξουν σε ανεπίσημο ήρωα τους.

Αυτή είναι η υπόθεση του «ParaNorman», που δημιούργησε αίσθηση στην παρουσιάση του στην Comic-Con του Σαν Ντίεγκο και βρίσκει το πνεύμα του «Coraline» να συναντάει μια ακόμη πιο οικογενειακή εκδοχή της «Εκτης Αίσθησης».

«Δεν είναι πιο σκοτεινό από το "Coraline". Εκείνο ήταν σκοτεινό στο βάθος του γιατί μιλούσε για την αντικατάσταση των γονέων. To "ParaNorman" είναι από τη φύση του σκοτεινό. Αλλά στην πραγματικότητα είναι μια κωμωδία», δηλώνει ο σεναριογράφος (υπεύθυνος για τα storyboards του «Coraline») και συνσκηνοθέτης του φιλμ, Κρις Μπάτλερ.

«Ενας από τους λόγους που δέχθηκα να το κάνω», λέει ο συνσκηνοθέτης Σαμ Φελ («The Tale of Despereaux» και «Flushed Away»), «ήταν ότι ήθελα να κάνω μια ταινία όπου ο Τζον Κάρπεντερ να συναντάει τον Τζον Χιουζ»

Στο «ParaNorman», που ετοιμάζεται από τώρα για την έξοδο του στους κινηματογράφους στις 17 Αυγούστου του 2012, δανείζουν τις φωνές τους οι Κάσεϊ Αφλεκ, ο Τζον Γκούντμαν και η Λέσλι Μαν.

Tags: ParaNorman