Buzz

Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζακ Ο’Κόνελ: κανείς δε λέει όχι στην Τζόντι Φόστερ

στα 10

Αφήνοντας πίσω της το αμφιλεγόμενο «Beaver» και τον φίλο της Μελ Γκίμπσον, η Τζόντι Φόστερ επανέρχεται ως σκηνοθέτης, με το πιο hot cast που έγινε ποτέ.

Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζακ Ο’Κόνελ: κανείς δε λέει όχι στην Τζόντι Φόστερ

Μπορεί το «Beaver» να τράβηξε πάνω του τα βλέμματα λόγω των παρελκόμενων του πρωταγωνιστή του, του «I deserve my b.j.» Μελ Γκίμπσον, ή να δίχασε τους κριτικούς με το βάρος να πέφτει στην απορία, αλλά η Τζόντι Φόστερ δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει δυναμικά τη σκηνοθετική της καριέρα στο σινεμά, μετά από δύο επεισόδια του «Orange Is the New Black» κι ένα του «House of Cards».

Επόμενος σταθμός, το «Money Monster», ανεξάρτητη παραγωγή. Μιντιακό θρίλερ, η ταινία παρακολουθεί μια περίπτωση ομηρίας που μεταδίδεται ζωντανά στην τηλεόραση. Κεντρικός ήρωας είναι ένας οικονομολόγος που δίνει τηλεοπτικές συμβουλές για το χρηματιστήριο, τον οποίο απαγάγει ένα άντρας που έχει πέσει θύμα των οδηγιών του. Το πρωταγωνιστικό ρόλο του οικονομολόγου αναλαμβάνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ και, όπως μαθαίνουμε, το καστ συμπληρώνουν δυο ακόμα θαυμάσια ονόματα: ο Τζακ Ο’Κόνελ που γνωρίσαμε στο «’71» και το «Γροθιές στους Τοίχους» και ήδη καπάρωσε η Αντζελίνα Τζολί για το δικό της «Unbroken». Ενώ το ρόλο της διευθύντριας του τηλεοπτικού καναλιού που διαχειρίζεται την κρίση αναλαμβάνει, κατά τα λεγόμενα, η Τζούλια Ρόμπερτς.

Εν τω μεταξύ, ελπίζουμε η Τζόντι Φόστερ να μην ξεχάσει ότι είναι και μια εξαιρετική ηθοποιός, όπως απέδειξε με την ερμηνεία της στο «Carnage» του Ρομάν Πολάνσκι – λιγότερο στο «Elysium» του Νιλ Μπλόμκαμπ.

Διαβάστε ακόμη: