Industry

Τα θερινά σινεμά της Cinemax σάς κερνούν κινηματογράφο κάθε Δευτέρα

στα 10

Τα θερινά σινεμά της Cinemax στην Αθήνα και τα περίχωρα Αττικής σάς προσκαλούν σε ονειρεμένες καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές κέρασμα!

Flix Team
Τα θερινά σινεμά της Cinemax σάς κερνούν κινηματογράφο κάθε Δευτέρα

Το καλοκαίρι και το θερινό σινεμά είναι ταυτόσημες έννοιες για το ελληνικό κοινό. Για να κάνουμε, λοιπόν, το καλοκαίρι σας πιο… κινηματογραφικό, η αλυσίδα κινηματογράφων Cinemax και το Flix σάς προσκαλούν, κάθε εβδομάδα του Ιουλίου, να δείτε σινεμά δωρεάν στις αίθουσες της Αθήνας και των περιχώρων της Αττικής. Το ραντεβού είναι σταθερό, το μόνο που αλλάζει είναι οι νικητές και οι ταινίες! Οι κινηματογράφοι Cinemax είναι μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες αλυσίδες κινηματογράφων στην Ελλάδα με ιστορία 40 ετών. Διαθέτουν 23 αίθουσες στην Αθήνα και τα περίχωρα Αττικής που συνδυάζουν τις καλύτερες συνθήκες προβολής με την ποιότητα εξυπηρέτησης που χαρακτηρίζει το όνομα Cinemax. Μονές αίθουσες που αποτελούν κομμάτι της κινηματογραφικής κληρονομιάς της χώρας μας, multiplex που συνδυάζουν την εξέλιξη με την παράδοση του κινηματογράφου και μοναδικές θερινές αίθουσες, στο κέντρο της Αθήνας και σε επιλεγμένα σημεία της Αττικής.

Από αυτήν τη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα του Ιουλίου, τυχεροί αναγνώστες του Flix θα έχουν τη δυνατότητα να δουν σινεμά δωρεάν, στα θερινά Cinemax. Ελέγξτε το πρόγραμμα των αιθουσών, διαλέξτε σε ποιον θερινό θέλετε να δείτε ταινία τη Δευτέρα, 28 Ιουλίου και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό. Στείλτε email στο win@flix.gr, σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό σας, την αίθουσα της προτίμησής σας από την παρακάτω λίστα και την προβολή που θέλετε να δείτε. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 27 Ιουλίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με email. Και την επόμενη εβδομάδα… συνεχίζουμε! Στην Αθήνα ή στην υπόλοιπη Αττική, με τους όμορφους κήπους τους ή με την οθόνη τους δίπλα στο κύμα, αναπνέοντας καλοκαιρινό αέρα, τα θερινά Cinemax θα υποδέχονται τους αναγνώστες του Flix μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Τα θερινά Cinemax που σάς περιμένουν τη Δευτέρα, 28 Ιουλίου:

Περισσότερα Cinemax νέα στις σελίδες των κινηματογράφων σε facebook και twitter

Δείτε στο gallery παρακάτω φωτογραφίες των κινηματογράφων που θα σας υποδεχτούν, για να μπείτε στο mood...