Buzz

Πώς πηγαίνουμε σινεμά από την 1η Μαΐου 2022

στα 10

Τέλος η επίδειξη πιστοποιητικού για τους κινηματογράφους, συνεχίζει όμως η ισχυρή σύσταση για μάσκα στα σινεμά 12μηνης δραστηριότητας.

Flix Team
Πώς πηγαίνουμε σινεμά από την 1η Μαΐου 2022

Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, η έξοδος για σινεμά προϋποθέτει μόνο ένα μέτρο σε σχέση με την πανδημία - κι αυτό είναι η ισχυρή σύσταση για τη χρήση μάσκας στα σινεμά 12μηνης δραστηριότητας.

Η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης πέρασε στο παρελθόν, όπως και οι περιορισμοί στην πληρότητα των κινηματογράφων - τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

θερινό

Τα θερινά σινεμά εμπίπτουν στους εξωτερικούς χώρους και κανονικά δεν χρειάζονται μάσκες. Ωστόσο παραμένει η σύσταση για χρήση μάσκας όπου υπάρχει συγχρωτισμός.

Κάπως έτσι μπαίνουμε επίσημα στη θερινή περίοδο, με κάποια θερινά να έχουν ήδη τολμήσει την έναρξή τους και τα περισσότερα να ακολουθούν από την Πέμπτη 5 Μαΐου και κατά τη διάρκεια όλου του μήνα.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και στα θερινά!