Buzz

Το Yπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας των κινηματογράφων

στα 10

Με την αύξηση των κρουσμάτων του κοροναϊού ήρθε και η απόφαση της αναστολής λειτουργίας των κινηματογράφων σε όλη τη χώρα για το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Flix Team
Το Yπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας των κινηματογράφων

Πριν από λίγο το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων, των γυμναστηρίων, των κέντρων διασκέδασης, των θεάτρων και των κινηματογράφων. Αν είχατε προγραμματίσει να πάτε σινεμά σήμερα, συμβουλευτείτε τους υπεύθυνους του κινηματογράφου. Ολη η λίστα με τις αίθουσες Αθήνας και υπόλοιπης Ελλάδας στον οδηγό του Flix.

Διαβάστε ακόμη: Τι αναβάλλεται ή ακυρώνεται στον κόσμο του σινεμά, εξαιτίας του κοροναϊού

Στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Τσιόδρας για τον περιορισμό της διασποράς περιλαμβάνονται το κλείσιμο δικαστηρίων, θεάτρων, κινηματογράφων, κέντρων διασκέδασης, παιδοτόπων, χώρων πολιτιστικών εκδηλώσεων και γυμναστηρίων σε όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια, μιλώντας για τα νέα κρούσματα ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή καταγράφονται 107 κρούσματα: 82 εισαγόμενα (με την πλειοψηφία τους να αφορά που συμμετείχαν στην εκδρομή στους Αγίους Τόπους), 25 κρούσματα που αποτελούν επαφές των προηγούμενων, 10 «ορφανά» κρούσματα και άλλα 15 για τα οποία διενεργείται ακόμα έρευνα. Έξ αυτών 34 νοσηλεύονται με τρεις να είναι πιο σοβαρά και να βρίσκονται σε ΜΕΘ. Σημειώνεται πως αυτό που προβληματίζει την επιστημονική κοινότητα αυτά τα «ορφανά» κρούσματα, αφού πρόκειται για κρούσματα που δεν είναι γνωστή η πηγή μόλυνσής τους.

Διαβάστε ακόμη: Ο κοροναϊός βάζει το Χόλιγουντ σε ελεύθερη πτώση...