Industry

Οι κινηματογραφικές αίθουσες δεν εντάσσονται στον περιορισμό ωραρίου που ισχύει από 30 Δεκεμβρίου

στα 10

Σημαντική διευκρίνιση, αφού τίποτα δεν αλλάζει στην βραδινή προβολή των κινηματογράφων.

Flix Team
Οι κινηματογραφικές αίθουσες δεν εντάσσονται στον περιορισμό ωραρίου που ισχύει από 30 Δεκεμβρίου

Από αύριο, Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021, στις 6 π.μ., θα τεθεί σε ισχύ η νέα δέσμη μέτρων, αντί για τις 3 Ιανουαρίου που προγραμματιζόταν αρχικά, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, με φόντο τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα.

Οπως ανέφερε, από αύριο η διασκέδαση και εστίαση θα λειτουργούν έως τις 12 τα μεσάνυχτα, μόνο για καθήμενους, σε τραπέζια έξι ατόμων, χωρίς όρθιους και χωρίς μουσική. Εξαίρεση αποτελεί η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς που τα καταστήματα θα λειτουργήσουν έως τις 2 το πρωί, αλλά με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

Σημαντική διευκρίνιση, ότι στην έννοια «διασκέδαση» δεν συμπεριλαμβάνονται οι κινηματογραφικές αίθουσες, έτσι η βραδυνή προβολή παραμένει ως είχε. Να σημειώσουμε επίσης πως για πρώτη φορά σε επιβολή μέτρων για την πανδημία, οι κινηματογράφοι και τα θέατρα θεωρήθηκαν ασφαλείς ή ασφαλέστεροι χώροι σε σχέση με την υπόλοιπη διασκέδαση.


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας.