Buzz

Ο Κρίστοφερ Νόλαν πιστεύει πως η Marvel έσωσε την βιομηχανία μετά την πανδημία

στα 10

Να τελικά που δεν είναι όλοι οι σκηνοθέτες εναντίον της Marvel.

Ο Κρίστοφερ Νόλαν πιστεύει πως η Marvel έσωσε την βιομηχανία μετά την πανδημία

Πολλοί είναι εκείνοι οι σκηνοθέτες οι οποίοι έχουν δεν έχουν μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια στο παρελθόν για τις ταινίες της Marvel. Αλλά, ευτυχώς, δεν σκέφτονται όλοι οι σκηνοθέτες το ίδιο.

Ενας από αυτούς είναι και ο Κρίστοφερ Νόλαν ο οποίος μιλώντας, μαζί με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, πρόσφατα στους New York Times για το «Οπενχάιμερ», είχε μόνο καλά λόγια να πει για το στούντιο της Marvel, φτάνοντας μάλιστα το σημείο να την θεωρεί πως έκανε το καλύτερο δώρο σε όλους με το να κάνει καστ τον Ντάουνι Τζούνιορ ως Iron Man, καταλήγοντας να την χαρακτηρίζει ως σωτήρα της βιομηχανίας μετά την πανδημία.

Διαβάστε ακόμα: Πιο κοντά στο Οσκαρ ο Κρίστοφερ Νόλαν μετά και το βραβείο του Σωματείου Αμερικάνων Σκηνοθετών

iron man 607

«Η αλήθεια είναι πως νομίζω ότι ο Τζον Φαβρό δίνοντας τον ρόλο του Τόνι Σταρκ στον Ρόμπερτ ήταν μια από τις πιο σημαντικές και σπουδαίες αποφάσεις για κάστινγκ στην ιστορία του Χόλιγουντ. Κατέληξε στο να καθορίσει τη βιομηχανία μας. Βγαίνοντας από το Covid είπαμε δόξα τον Θεό για τις ταινίες της Marvel. Και είναι από αυτές όπου, εκ των υστέρων, όλοι πιστεύουν ότι ήταν προφανές», είπε ο Νόλαν.

Ολοι γνωρίζουμε την ιστορία του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για το πως πήρε τον ρόλο του Τόνι Σταρκ για την πρώτη ταινία «Iron Man». Ο Φαβρό είχε πραγματικά την ιδέα να τον φέρει στην ταινία, αλλά η Marvel ανησυχούσε για τις προηγούμενες δικαστικές διαμάχες του ηθοποιού (συμπεριλαμβανομένου του χρόνου φυλάκισης). Αλλά ο Φαβρό κατάφερε να κερδίσει και ο Ντάουνι Τζούνιορ ηγήθηκε το μεγαλύτερο franchise στην ιστορία του κινηματογράφου.