Buzz

Ο Κρις Πρατ είναι ο πιο αστείος Τζέισον Στέιθαμ που είδατε ποτέ!

στα 10

Ενα «κομμένο» σκετς από το «Saturday Night Live» του περασμένου Σεπτεμβρίου, μας δείχνει πόσο καλά μπορεί να κάνει ο Κρις Πρατ τον Τζέισον Στέιθαμ - με τέλεια βρετανική προφορά!

Ο Κρις Πρατ είναι ο πιο αστείος Τζέισον Στέιθαμ που είδατε ποτέ!

Ο Κρις Πρατ έχει αποδείξει εδώ και καιρό πως δεν είναι ακόμη ένας Κρις... στη μεγάλη λίστα των Κρις (Πάιν, Χέμσγουορθ, Εβανς), αλλά μάλλον ένας ευέλικτος σταρ για μαζική κατάναλωση με περισσό χιούμορ και ικανότητες stand-up comedian.

H παρουσία του στο επεισόδιο του «Saturday Night Live» του περασμένου Σεπτεμβρίου - πριν ακόμη το «Jurassic World» γίνει η τεράστια επιτυχία που είναι σήμερα - ήταν από αυτές που θα θυμόμαστε. Και ένα βίντεο που βγήκε τώρα στη δημοσιότητα και που είχε «κοπεί» από το σόου, μιλάει από μόνο του.

Διαβάστε ακόμη: O Κρις Πρατ πιστεύει πως η ισότητα στη βιομηχανία περνάει από τους κοιλιακούς του!

Chris Pratt 607

Σε άπταιστη βρετανική προφορά και ψεύτικη φαλάκρα, ο Κρις Πρατ υποδύεται τον Τζέισον Στέιθαμ σε ένα διαφημιστικό για sandwich steaks που ανοίγει την όρεξη:


Η εκπληκτική βρετανική προφορά του Κρις Πρατ είχε λάμψει και στην επίσκεψή του στο σόου του Γκρέιαμ Νόρτον στο Λονδίνο, όπου ο Αμερικάνος ηθοποιός είχε μιμηθεί με απίθανη ακρίβεια το βρετανικό reality «The Only Way is Essex», λαμβάνοντας και τα συγχαρητήρια του Τζουντ Λο:


Διαβάστε ακόμη: