Buzz

«Check it»: Ο Λούις Σι Κέι θέλει πολύ να δείτε αυτό το ντοκιμαντέρ

στα 10

Τόσο που το αγόρασε για διανομή και το διαθέτει ήδη από το site του.

«Check it»: Ο Λούις Σι Κέι θέλει πολύ να δείτε αυτό το ντοκιμαντέρ

Το «Check it» είναι η ιστορία μιας Queer συμμορίας που προσπαθεί να επιβιώσει στους δρόμους της Ουάσινγκτον, και σύμφωνα με τον Λούις Σι Κέι είναι μια ταινία που «με συγκλόνισε, μια συναρπαστική συναισθηματική διαδρομή. Ηταν συγκινητική και αστεία, με βοήθησε να μάθω πολλά και να μου έδωσε πολλά να σκεφτώ μετά την προβολή της».

check it 607

Το ντοκιμαντέρ των Τόνι Οπενχάιμςρ και Ντέινα Φλορ, το οποίο έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ της Τραιμπέκα, έχει ώς executive producer τον Στιβ Μπουσέμι ο οποίος πήρε τον Λούις Σι Κέι στην πρεμιέρα της ταινίας καθώς εκείνη την περίοδο γύριζαν μαζί το «Horace and Pete».

Δείτε ακόμη: «Horace and Pete»: η νέα σειρά του Λούις Σι Κέι, είναι μαύρη, κατάμαυρη «τηλεόραση» που αξίζει να δεις

check it 607

Τώρα το «Check it» είναι διαθέσιμο από το site του κωμικού για πέντε μόλις δολάρια και ο ίδιος πιστεύει ότι είναι μια ταινία που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε.

«Είναι ένα σύνθετο φιλμ, το σκέφτομαι συνέχεια απ όταν το είδα» λέει ο ίδιος προλογίζοντας το τρέιλερ της ταινίας. «Αν δεν πάτε σε ένα LBGTQ φεστιβάλ, πιθανότατα δεν θα δείτε ποτέ αυτή την ταινία. Γι αυτό την έβαλα στο site μου. Γιατί όσο περισσότεροι οι άνθρωποι βλέπουν ο ένας τον άλλο, τόσο περισσότερο καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο. Κι αυτό είναι κάτι θετικό».

check it 607

Δείτε το τρέιλερ


Δείτε ακόμη: