Buzz

Ο Τζίμι Κίμελ προκαλεί τη Σέρσεϊ Λάνιστερ (δείτε το βίντεο)

στα 10

Ο Τζίμι Κίμελ φιλοξενούσε χθες βράδυ στην εκπομπή του την Λίνα Χέντεϊ κι αποφάσισε να την προκαλέσει σε μία «Game of Thrones» μονομαχία. Λάθη είναι αυτά και πληρώνονται ακριβά. Δείτε το βίντεο (no spoilers).

Ο Τζίμι Κίμελ προκαλεί τη Σέρσεϊ Λάνιστερ (δείτε το βίντεο)

Την Κυριακή στο αμερικανικό ΗΒΟ, απόψε το βράδυ σε novacinema 1 και novacinema HD, τίτλοι τέλους για τον 4ο κύκλο του «Game of Thrones». Κι όσο περιμένετε τον απολαυστικό σχολιασμό της Λήδας Γαλανού για το 10ο και τελευταίο επεισόδιο της σεζόν (ραντεβού στις 23.30 ακριβώς!), σάς βρήκαμε ένα χιουμοριστικό βίντεο που αποδεικνύει ότι η Λίνα Χάντεϊ, η μακιαβελλική, αδίστακτη Βασίλισσα Σέρσεϊ Λάνιστερ κρύβει το διάολο μέσα της!

Καλεσμένη χθες βράδυ στην late night τηλεοπτική εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, η Χέντεϊ αποδέχτηκε μία, φαινομενικά, αθώα πρόκληση: «Κανείς δεν πίνει κρασί από δισκοπότηρο, όπως η Σέρσεϊ» της πέταξε ο Κίμελ. «Τόσο σατανικά! Τι λες; Δοκιμάζουμε μία in character κόντρα; Εχω εδώ δύο δισκοπότηρα, έχω και κρασί. Ας κάνουμε ένα διάλογο αλά ''Game of Thrones"...»

Τα φώτα χαμήλωσαν, η Χέντεϊ σερβίρησε τα ποτήρια τους και... οι ατάκες έταξαν δηλητήριο. Σε σημείο που ο Κίμελ κατέληξε να σχολιάζει: «σου έρχεται λοιπόν φυσικά να ρουφάς τη ζωή από κάθε δωμάτιο που μπαίνεις;»

Δείτε το βίντεο:


Περισσότερο Game of Thrones: