Buzz

Κέιτ Μπλάνσετ, τι έκανες στην καραντίνα σου με το αλυσοπρίονο;

στα 10

Το podcast με τη συζήτηση της ηθοποιού και της πρώην πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, είναι γεμάτο υπέροχες εκπλήξεις.

Κέιτ Μπλάνσετ, τι έκανες στην καραντίνα σου με το αλυσοπρίονο;

Η Κέιτ Μπλάνσετ δεν ζει πια στην Αυστραλία. Εχει μετακομίσει, με τον σύζυγο και τα παιδιά της, στην Αγγλία, στο Ανατολικό Σάσεξ, σ' ένα μαγευτικό αρχοντικό σπίτι που αγόρασε πέρυσι. Εκεί τη βρήκε η καραντίνα, εκεί και η Τζούλια Γκίλαρντ, πρώην Πρωθυπουργός της Αυστραλίας και η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε αυτό το αξίωμα στη χώρα, για να κουβεντιάσουν στο podcast της, «A Podcast of One’s Own with Julia Gillard».

Διαβάστε ακόμη: Η Κέιτ Μπλάνσετ θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη της ταινία βασισμένη σε video game

Μπορείτε ν' ακούσετε ολόκληρο το podcast της Γκίλαρντ με την Μπλάνσετ εδώ, διαρκεί 40 λεπτά κι είναι μια εξαιρετική συζήτηση για τη θέση της γυναίκας στον κινηματογράφο. Επιπλέον, ωστόσο, η Γκίλαρντ, για να ζεστάνει το κλίμα, ρώτησε την Κέιτ Μπλάνσετ πώς τα περνά στην καραντίνα. «Είμαι καλά,» απάντησε η Μπλάνσετ, «είχα ένα μικρό ατύχημα με το αλυσοπρίονο χτες, το οποίο ακούγεται πολύ, πολύ συναρπαστικό αλλά δεν ήταν. Εκτός από ένα κόψιμο στο κεφάλι, είμαι καλά.» Κι αντί να τη ρωτήσει τι στο καλό έκανε με το αλυσοπρίονο, η Γκίλαρντ απαντά ευγενικά, «Να προσέχεις με το αλυσοπρίονο, έχεις ένα πολύ διάσημο κεφάλι, δεν νομίζω ότι στον κόσμο θ' αρέσει ν' αρχίσουν να του λείπουν κομμάτια.»

κέιτ μπλάνσετ 607

κέιτ μπλάνσετ 607 Το σπίτι της Κέιτ Μπλάνσετ στο Ανατολικό Σάσεξ

Στη διάρκεια της συζήτησης, σαν μια σχετικώς συνηθισμένη μητέρα, η Κέιτ Μπλάνσετ εξηγεί, επιπλέον, ότι την τελευταία χρονιά επέλεξε να δουλέψει λιγότερο, προκειμένου να βοηθήσει τον 18χρονο γιο της με τις εισαγωγικές εξετάσεις του. «Και μετά, οι εξετάσεις εξατμίστηκαν με το κλείσιμο των σχολείων και ξέμεινα μ' ένα 18χρονο που πραγματικά δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί μου,» λέει η Μπλάνσετ. «Οπότε είναι λίγο αποπροσανατολιστικό, αλλά αυτά είναι προβλήματα πολυτελείας, είμαστε όλοι καλά.» Η Μπλάνσετ έχει, επίσης, μια πεντάχρονη κόρη, της οποίας τη διδασκαλία αναγκάστηκε, στη διάρκεια της καραντίνας, ν' αναλάβει η ίδια, στο σπίτι: «Επίσης μια μεγάλη πρόκληση - έχω τεράστιο σεβασμό για το επάγγελμα του δασκάλου, ανέκαθεν είχα.»

Ακούστε ολόκληρο το podcast της Τζούλια Γκίλαρντ με την Κέιτ Μπλάνσετ εδώ