Buzz

Ο Μπαρτ Ρέινολντς ξεπουλάει τα πάντα για να πληρώσει τα χρέη του!

στα 10

Μέχρι και τις δύο Χρυσές Σφαίρες του αναγκάστηκε να πουλήσει ο Μπαρτ Ρέινολντς προκειμένου να ξεπληρώσει το υποθηκευμένο σπίτι του...

Ο Μπαρτ Ρέινολντς ξεπουλάει τα πάντα για να πληρώσει τα χρέη του!

«Εχω συλλέξει τόσα πολλά πράγματα που λατρεύω, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου βρίσκω πολύ δύσκολο να τα αντέξω. Το ζήτημα είναι ότι ήρθε ή ώρα να αδειάσω από μερικά και να βρω καινούρια σπίτια για αυτά τα αντικείμενα που αγάπησα μέσα στα χρόνια όπου θα μπορούν να τα προσέξουν και να τα εκτιμήσουν».

Το σημείωμα του Μπαρτ Ρέινολντς για τη μεγάλη δημοπρασία που οργάνωσε από τη συλλογή των προσωπικών του αντικειμένων είναι συγκινητικό, ενδεικτικό της down to earth φιλοσοφίας ενός ανθρώπου που δεν πίστεψε ποτέ ότι θα αναγκαζόταν κάποτε να πουλήσει ακόμη και τις Χρυσές Σφαίρες του (μία του 1992 για το τηλεοπτικό «Evening Shade» και μία του 1997 για Β' Ρόλο στο «Boogie Nights») για να πληρώσει... δάνεια.

Burt Reynolds 607

Η δημοπρασία που θα λάβει ΄χωρα στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο The Palms του Λας Βέγκας, περιλαμβάνει ρούχα και αντικείμενα από τις πιο διάσημες ταινίες του (σημειώστε εδώ τις μπότες που φορούσε στο «Striptease») αλλά και έργα τέχνης (του Χένρι Φόντα και του Τζέιμς Κάγκνεϊ), δώρα από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τον Τζέιμς Στίουαρτ, μέχρι και μια παλιά του American Express κάρτα και αποτελεί τη μοναδική ελπίδα του Ρέινολντς να σώσει το σπίτι του, αφού η τράπεζα Bank of America τον απειλεί με κατάσχεση αφού το από το 2010 ο ηθοποιός δεν έχει κάνει καμία πληρωμή για το δάνειο που υπερβαίνει το 1.000.000 δολάρια, παρόλες τις ανεπιτυχείς προσπάθειές του να το πουλήσει για να το ξεπληρώσει.

Η περιουσία του Ρέινολντς, που χτίστηκε με την τεράστια επιτυχία που είχε ως σούπερ σταρ τη δεκαετία του '70 και του '80, ξοδεύτηκε μέσα στα χρόνια με επίσης αποτυχημένες προσπάθειες του ηθοποιού να περάσει στις επιχειρήσεις (όπως αλυσίδες εστιατορίων και ποδοσφαιρικές ομάδες)

Smokey and the Bandit II 607

H δημοπρασία έχει τον τίτλο «Property From The Life And Career Of Burt Reynolds» και αποτελείται από 600 αντικείμενα: το πιο σημαντικό παραμένει το κόκκινο δερμάτινο τζάκετ που ο Ρέινολντς φορούσε στο «Smokey and the Bandit II».

Διαβάστε ακόμη: