Buzz

O Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ γίνεται... «Αγιος»

στα 10

Ευλόγησον!

O Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ γίνεται... «Αγιος»

Η δημοφιλής σειρά του Netflix «Bridgerton», με την υπογραφή της Σόντα Ράιμς, αγαπήθηκε για πολλά, αλλά κυρίως γιατί μάς γνώρισε τον σατανικά αισθησιακό, διαβολεμένα σέξι, πρωτοεμφανιζόμενο Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ. Σύντομα όμως μετά την ολοκλήρωσή της μάθαμε ότι δυστυχώς ο χαρακτήρας του Πέιτζ δεν θα επιστρέψει για το δεύτερο κύκλο.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα τον δούμε: έχει γράψει ως ένα από τα πιο χοτ ονόματα της αγοράς και οι προσφορές πέφτουν στο τραπέζι.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Ρέγκε-Ζαν Πέιτζ θα προβιβαστεί από το «Bridgerton»... στην MI6;

rege jean page 1

Σήμερα διαβάζουμε ότι τον 31χρονο ηθοποιό έκλεισε το στούντιο της Paramount ως πρωταγωνιστή στον «Αγιο» ή, κατά κόσμον, «Σάιμον Τέμπλαρ».

Να θυμίσουμε ότι το «The Saint» βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων του Λέσλι Τσάρτρις, που το 1962 μεταφέρθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην μικρή οθόνη και πρωταγωνιστή τον Ρότζερ Μουρ, ενώ στην μεγάλη οθόνη έγινε μία (όχι ιδιαίτερα επιτυχημένη) απόπειρα το 1992, με πρωταγωνιστή τον Βαλ Κίλμερ.

Για όσους δεν γνωρίζουν την υπόθεση, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Σάιμον Τέμπλαρ, στην προσπάθειά του να συνδράμει τον αγώνα κατά του εγκλήματος, συχνά χρησιμοποιεί μεθόδους που αντίκεινται στο νόμο, προκαλώντας έτσι συγκρούσεις με την αστυνομία, αλλά καταφέρνοντας πάντα το σκοπό του - με γοητεία και στιλ.

Ανυπομονούμε...

Θυμηθείτε κι αυτό: Αποχαιρέτα τον Δούκα του Χέιστινγκς από το «Bridgerton» που τόσο αγάπησες