Buzz

Bourne again! Πέντε νέα κλιπ από το «The Bourne Legacy»

στα 10

Κυνηγητά και πυροβολισμοί, προσωπικές αμφιταλαντεύσεις και κουβέντες περί ηθικής και αμαρτίας. Ο νέος Μπορν του Τζέρεμι Ρένερ, μοιάζει να ακολουθεί τη σωστή πορεία που χάραξε αυτός του Ματ Ντέιμον.

Bourne again! Πέντε νέα κλιπ από το «The Bourne Legacy»

Ποτέ δεν υπήρχε ένας μόνο Μπορν, ακόμη κι αν ο Τζέισον ήταν αυτός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την ερμηνεία και τις ταινίες του Ματ Ντέιμον. Μόνο που ακόμη κι όταν ο πρωταγωνιστής ενός από τα πιο πετυχημένα franchise του Χόλιγουντ μοιάζει κουρασμένος από την επανάληψη, υπάρχει πάντα μια λύση.

Στην περίπτωση του ήρωα των βιβλίων του Ρόμπερτ Λάντλαμ, η λύση ακούει στο όνομα του Τζέρεμι Ρένερ που δείχνει να μεταμορφώνεται ταινία με την ταινία στον επόμενο μεγάλο action star του αμερικάνικου σινεμά.

Και με το σύμπαν που δημιούργησαν οι προηγούμενες ταινίες να επιβιώνει και σε αυτή τη νέα εκδοχή, που μοιάζει περισσότερο με spin off παρά με συνέχεια, η μετάβαση δείχνει μάλλον ομαλή και αναμφίβολα ενδιαφέρουσα.

Ο Τόνι Γκιλρόϊ άλλωστε έχει στην προϋπηρεσία του τα σενάρια των προηγούμενων «Μπορν» καθώς και μια ταινία (το «Μάικλ Κλέιτον») που αποδεικνύει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας ένα «σκεπτόμενο» θρίλερ.

Και τα κλιπ που μπορείτε να δείτε πιο κάτω μοιάζουν να μας προϊδεάζουν για την πιθανότητα να γίνει το «The Bourne Legacy», από outsider σε μια από τις εισπρακτικές (κι όχι μόνο) εκπλήξεις του καλοκαιριού.

Δείτε τα πιο κάτω...