Buzz

Η Κέιτ Μπλάνσετ πήρε τον ρόλο στο «Borderlands» του Ιλάι Ροθ λόγω... πανδημίας

στα 10

Η πανδημία έκανε την Μπλάνσετ να κάνει κάποιες τρελές επιλογές.

Η Κέιτ Μπλάνσετ πήρε τον ρόλο στο «Borderlands» του Ιλάι Ροθ λόγω... πανδημίας

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να ακούσουμε το όνομα της Κέιτ Μπλάνσετ να πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά του video game «Borderlands» σε σκηνοθεσία του Ιλάι Ροθ, κυρίως λόγω του ότι δεν την είχαμε συνηθίσει να παίζει τέτοιους ρόλους. Ωστόσο, σύμφωνα με την ηθοποιό, γι' αυτό ακριβώς το έκανε.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Empire, η Κέιτ Μπλάνσετ μίλησε για τους λόγους για τους οποίους συμμετείχε στην επερχόμενη ταινία «Borderlands». Η ίδια παίζει τον ρόλο της Λίλιθ μια διάσημης παράνομης που επιστρέφει στον πλανήτη της και ενώνεται με μια ομάδα απόκληρων.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη φωτογραφία από το «Disclaimer», τη μίνι σειρά του Αλφόνσο Κουαρόν

borderlands

«Τα τρελά ερωτήματα είναι συνήθως τα πράγματα προς τα οποία έλκομαι. τα πράγματα που δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ», εξήγησε η Μπλάνσετ. «Νομίζω ότι μπορεί επίσης να υπήρχε μια μικρή τρέλα μέσα στην πανδημία - περνούσα πολύ χρόνο στον κήπο, χρησιμοποιώντας το αλυσοπρίονο λίγο πολύ ελεύθερα. Ο σύζυγός μου είπε πως αυτή η ταινία θα μπορούσε να σώσει τη ζωή μου».

Το σενάριο την ταινίας έγραψε ο Κρεγκ Μέιζιν (παραγωγός του «The Last of Us», ο οποίος πρόσφατα μας έδωσε το αριστουργηματικό «Chernobyl», αλλά και παλιότερα τον «Κυνηγό: Η Μάχη του Χειμώνα» και κάποια από τα «Scary Movies») για λογαριασμό της Lionsgate. Το πρώτο video game της σειράς κυκλοφόρησε το 2009 και απέκτησε τρία σίκουελς, το «Borderlands 2» το 2012, το «Borderlands: The Pre-Sequel» το 2014 και το «Borderlands 3» το 2019. Το πρώτο παιχνίδι εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου μεγάλες εταιρείες επιδιώκουν τον έλεγχο διαφόρων πλανητών για να δημιουργήσουν αποικίες και να εξορίσουν τον ορυκτό τους πλούτο και τους πόρους τους. Οταν μια από αυτές τις μεγαλοεταιρείες, η Atlas Corporation, ανακαλύπτει μια τεράστια κρύπτη στον πλανήτη Παντόρα (όχι αυτό με τα μπλε πλάσματα), στέλνει μια ομάδα ατόμων οι οποίοι καταλήγουν να βρεθούν σε πόλεμο με τους κατοίκους και τα εξωγήινα ζώα που βρίσκονται εκεί, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν να εμποδίσουν μια άλλη εταιρεία να φτάσει πρώτη στην κρύπτη.

Το «Borderlands» κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου.