Buzz

«Bones and all»: Τρέιλερ για το κανιβαλιστικό love story του Λούκα Γκουαντανίνο

στα 10

Η νέα ταινία του Ιταλού δημιουργού ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο 79ο Φεστιβάλ Βενετίας.

Flix Team
«Bones and all»: Τρέιλερ για το κανιβαλιστικό love story του Λούκα Γκουαντανίνο

Η νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο «Bones and All», η πρώτη ταινία του εδώ και τέσσερα χρόνια, ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στο 79ο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Στην ταινία, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο νεανικό βιβλίο της Καμίλ ΝτεΑντζέλις, πρωταγωνιστεί η Τέιλορ Ράσελ στον ρόλο μιας ηρωίδας η οποία προσπαθεί να καταλάβει γιατί έχει την επιθυμία να... τρώει τους ανθρώπους που την αγαπούν. Ξεκινά λοιπόν ένα road trip μέσα στις ΗΠΑ με σκοπό ψάξει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ, αναζητώντας τη ρίζα του κακού. Τότε θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί έναν νεαρό τυχοδιώκτη, τον οποίο ερμηνεύει ο Τίμοθι Σαλαμέ, που κι εκείνος ψάχνει τον εαυτό του στους δρόμους μιας χαμένης Αμερικής.

Στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας η αίσθηση του τρόμου και του love story μπλέκονται γλυκά και με (υπερβολική) πόζα αλά Γκουαντανίνο.

Τη σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει ο πιστός συνεργάτης του Γκουαντανίνο, Ντέιβιντ Κάσγκανιτς («Suspiria», «Α Βigger Splash») και πρωταγωνιστούν (εκτός από τον Τίμοθι Σαλαμέ και την Τέιλορ Ράσελ) και οι Μαρκ Ράιλανς, Τζέσικα Χάρπερ, Αντρέ Χόλαντ, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Φρανσέσκα Σκορσέζε και Κλόι Σεβινί.

Διαβάστε ακόμη: Αυτό είναι το επίσημο πρόγραμμα του 79ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

bones and all