Φεστιβάλ / Βραβεία

«Boneshaker»: δείτε την μικρή Κουαβεζανέι Γουόλις στην επόμενη ταινίας της!

στα 10

Η 9χρονη σταρ του «Beasts of the Southern Wild» θα είναι, ένα χρόνο μετά, ξανά στο φεστιβάλ του Sundance με την μικρού μήκους ταινία «Boneshaker». Δείτε το trailer!

«Boneshaker»: δείτε την μικρή Κουαβεζανέι Γουόλις στην επόμενη ταινίας της!

Θα γίνει φέτος η πιο μικρή ηθοποιός που διεκδικεί Οσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου; Θα ξέρουμε σε πέντε μέρες, αλλά προς το παρόν τα νέα της πιτσιρίκας Κουαβεζανέι Γουόλις είναι ότι και η επόμενη ταινία της θα βρίσκεται στο φεστιβάλ του Sundance!

Ενα χρόνο μετά την πρεμιέρα του «Beasts of the Southern Wild» στο διεθνές φεστιβάλ της Γιούτα και μετά από μία ξέφρενη, διθυραμβική πορεία που μπορεί να καταλήξει στο κόκκινο χαλί της Ακαδημίας, η 9χρονη Κουαβεζανέι θα βρίσκεται ξανά στο Sundance με την μικρού μήκους ταινίας «Boneshaker» της Φράνσις Μποντόμο.

Το 12λεπτο φιλμάκι ακολουθεί μία αφρικανική οικογένεια που έχει χαθεί στους δρόμους της Αμερικής του Νότου, ψάχνοντας να βρουν μία εκκλησία στη Λουιζιάνα που υπόσχεται να θεραπεύσει το προβληματικό παιδί τους.

Δείτε το μικρό preview και την Κουαβεζανέι σ' ένα πολύ διαφορετικό ρόλο.

Ανυπομονούμε πάντως να τη δούμε και ως πρωταγωνίστρια του «Twelve Years a Slave», της νέας ταινίας του Στιβ ΜακΚουίν («Shame»).