Buzz

Οι πρώτες εικόνες από το «Birds of Prey» με τη Μάργκο Ρόμπι δείχνουν απλά fantabulous

στα 10

Είστε έτοιμοι για κάτι πιο ποπ και αντι-ηρωικό;

Οι πρώτες εικόνες από το «Birds of Prey» με τη Μάργκο Ρόμπι δείχνουν απλά fantabulous

Αν έψαχνε κάποιος να βρει κάτι το ενδιαφέρον στην «Ομαδα Αυτοκτονίας», στην πρώτη της προσπάθεια της DC να ενώσει τους κακούς της σε μια αντι-ηρωική ταινία, θα ήταν ίσως η ερμηνεία της Μάργκο Ρόμπι ως Harley Quinn η οποία κατάφερε να μας δώσει μια πιο ποπ, σέξι και ίσως λίγο πιο παλαβή εκδοχή της ερωμένης του Τζόκερ.

Ηταν και ο χαρακτήρας εξάλλου που αγαπήθηκε τόσο από το κοινό όσο και από την ίδια την Ρόμπι και η DC αποφάσισε να μην το αφήσει ανεκμετάλλευτο. Σε άλλη μια προσπάθεια να πρωτοστατήσει σε σχέση με το άκρως πιο επιτυχημένο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ετοιμάζεται να βγάλει στις αίθουσες μια ταινία η οποία όχι μόνο θα πρωταγωνιστούν μόνο κακοί, αλλά θα είναι και η πρώτη ταινία όπου οι (αντι)ήρωες θα είναι μια ομάδα γυναικών με, φυσικά, αρχηγό την Harley Quinn.

Διαβάστε ακόμα: Oscar History: Ολες οι ταινίες που βασίζονται σε κόμικ και ήταν υποψήφιες ή κέρδισαν Οσκαρ

birds of prey 607

birds of prey 607

birds of prey 607

birds of prey 607

Βασισμένο στο κόμικ «Birds of Prey», η ταινία θα έχει τίτλο «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)», δεν θα είναι φυσικά μια σόλο ταινία με πρωταγωνίστρια την Quinn, αλλά θα έχει και μια σειρά από άλλους χαρακτήρες όπως την Black Canary (Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ), μια ηρωίδα με υπερηχητική κραυγή, την Huntress (Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ), μια vigilante η οποία είναι κόρη ενός νεκρού εγκληματία, την Ρενέ Μοντόγια (Ρόζι Περέζ), η οποία είναι μια ντεντέκτιβ της Γκόθαμ Σίτι, την Κασάντρα Κέιν (Ελα Τζέι Μπάσκο), μια μέλλουσα Batgirl, τον κακό Black Mask (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) και τον κατά συρροή δολοφόνο Βίκτωρ Ζασζ (Κρις Μεσίνα).

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και η Μάργκο Ρόμπι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια πρώτη φωτογραφία με εκείνη φορώντας το κοστούμι της Quinn με την λεζάντα «σας έλειψα;».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Miss me? 💋HQ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ margotrobbie στις

Αλλά ένα βίντεο είναι εκείνο που κυκλοφόρησε δείχνοντας όλους τους χαρακτήρες με τα κοστούμια τους μια αρκετά ποπ 80s ατμόσφαιρα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα όσο αφορά το σενάριο και σε ποια περίοδο θα εξελίσσεται, αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα μάλλον η DC θα μας πάει για ένα ακόμα ταξίδι πίσω στο χρόνο, όπως θα κάνει και με τη «Wonder Woman 1984». Το «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)», του οποίου τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κάθι Γιάν και το σενάριο η Κριστίνα Χόντσον, θα βγει στις αίθουσες στις 7 Φεβρουαρίου 2020.

Απολαύστε το βίντεο παρακάτω και μερικές φωτογραφίες με τους χαρακτήρες φορώντας τα κοστούμια τους παρακάτω.


birds of prey 607

birds of prey 607

birds of prey 607

birds of prey 607

birds of prey 607

birds of prey 607

birds of prey 607

Διαβάστε ακόμα: Τελικά ο Χένρι Κάβιλ είναι ακόμα ο κινηματογραφικός Superman;