Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2014: Τρέιλερ για το «Bird People» της Πασκάλ Φεράν

στα 10

Η πρώτη εδώ και οχτώ χρόνια ταινία της σκηνοθέτη του «Λαίδη Τσάτερλι», θα κάνει την πρεμιέρα της στο Un Certain Regard.

Κάννες 2014: Τρέιλερ για το «Bird People» της Πασκάλ Φεράν

Δεν είμαστε σίγουροι για ποιο λόγο το «Bird People» άργησε τόσο πολύ να έρθει, ειδικά αφού η προηγούμενη ταινία της Πασκάλ Φεράν, μια ανανεωτική , ανατρεπτικά ερωτική εκδοχή του βιβλίου του Ντ. Χ. Λόρενς «Ο Εραστής της Λάιδη Τσάτερλι» υπήρξε τόσο καλλιτεχνική όσο κι εμπορική επιτυχία.

Το καινούριο της φιλμ, γραμμένο από τον Γκιγιόμ Μπροντ (σεναριογράφο του «Le Pettit Lieutenant» του Ξαβιέ Μποβουά) διαδραματίζεται στο σήμερα, σε ένα ξενοδοχείο του αεροδρομίου του Παρισιού, εκεί όπου οι άνθρωποι μένουν για λίγο πριν πετάξουν προς έναν άλλο προορισμό, βάζοντας για μερικές ώρες ή μέρες τις ζωές τους σε limbo

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Τζος Τσαρλς, ένας μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών βρίσκεται εκεί καθ΄οδόν προς μια νέα δουλειά στην αραβική χερσόνησο, παίρνει στην διάρκεια του φιλμ μια δραστική απόφαση που θα αλλάξει ολοκληρωτικά την ζωή του και τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο.

Στο ίδιο ξενοδοχείο, μια νεαρή γυναίκα που δουλεύει σαν καμαριέρα (την υποδύεται η Αναϊς Ντεμουστιέ) θα βιώσει μια μεταφυσική εμπειρία που θα αλλάξει κι αυτή την δική της ζωή.

Εκτός από τους δυο τους, πρωταγωνιστούν ακόμη ο Ροσντί Ζεμ, ο Ιπολίτ Ζιραρντό, η Ράντα Μίτσελ και ο Κλάρκ Τζόνσον. Δείτε πιο κάτω το πρώτο τρέιλερ.

1

1

1


Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 67ο Φεστιβάλ Καννών που φέτος διεξάγεται από τις 14 έως και τις 25 Μαΐου.