Buzz

Βιογραφία του Ελβις Πρίσλεϊ ετοιμάζει το Χόλιγουντ!

στα 10

Με τίτλο «Fame & Fortune», η «κινηματογραφική» ζωή του Ελβις Πρίσλεϊ θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη, σε μια ταινία που - είναι αλήθεια - είναι απορίας άξιο πως άργησε τόσα χρόνια να γίνει...

Βιογραφία του Ελβις Πρίσλεϊ ετοιμάζει το Χόλιγουντ!
Για να δούμε ποιος θα τον υποδυθεί...

Ισως χρειαζόταν ο απαραίτητος χρόνος για να γίνουν όλα σωστά.

Να επιλεχθεί δηλαδή η σωστή βιογραφία που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για την ταινία (τελικά επιλέχθηκε το «Elvis: Still Taking Care of Business» του σωματοφύλακα του Πρίσλεϊ, Σόνι Γουεστ και του βιογράφου Μάρσαλ Τέριλ). Και να αναζητηθεί ο σκηνοθέτης που θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος (βρέθηκε στο όνομα του Τζον Σάινφελντ με προυπηρεσία το «The U.S. vs. John Lennon»).

Το κάστινγκ (ποιος δεν έχει περιέργεια ποια θα είναι η τελική επιλογή για το ρόλο του Ελβις;) θα ξεκινήσει στο τέλος του φθινοπώρου με προσδοκόμενη ημερομηνία εξόδου της ταινίας κάποια στιγμή το 2012, χρονιά που συμπίμπτει με την 35η επέτειο από το θάνατο του «Βασιλιά».

Η προϋπηρεσία του σκηνοθέτη μοιάζει μέχρι στιγμής το μόνο ενθαρρυντικό στοιχείο για να περιμένει κανείς τουλάχιστον ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα και όχι μια (ακόμη) εκμετάλλευση του μύθου του Πρίσλεϊ. Ο Τζον Σάινφελντ έχει γράψει και σκηνοθετήσει ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ για τον Χάρι Νίλσον με τίτλο «Who is Harry Nilsson (And Why Everybody Talkin' About Him?) το 2010 αλλά και το «The U.S. vs. John Lennon» του 2006, ενώ υπήρξε παραγωγός στο ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού καναλιού Showtime «Beautiful Dreamer: Brian Wilson and the Story of 'Smile'» για τον Μπράιαν Γουίλσον των Beach Boys.

Χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στη μυθοπλασία, αναμένουμε πόσο κοντά στην αλήθεια θα βρεθεί ο «κινηματογραφικός» Ελβις...