Buzz

Βίβιαν Κιούμπρικ: Η «εξαφανισμένη» κόρη του Στάνλεϊ Κιούμπρικ ανοίγει το φωτογραφικό της άλμπουμ

στα 10

Μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter, η πιο αγαπημένη κόρη του σκηνοθέτη, μοιράζεται κάποιες από τις αναμνήσεις της.

Βίβιαν Κιούμπρικ: Η «εξαφανισμένη» κόρη του Στάνλεϊ Κιούμπρικ ανοίγει το φωτογραφικό της άλμπουμ

Η Βίβιαν Κιούμπρικ είναι η μία από τις δύο βιολογικές κόρες του Στάνλεϊ Κιούμπρικ (ο οποίος έχει μία ακόμη θετή κόρη από τον προηγούμενο γάμο της γυναίκας του, την Καταρίνα), αλλά η Βίβιαν που σήμερα είναι 54 ετών μοιάζει να ήταν η αγαπημένη του.

Βρισκόταν από μικρή στα γυρίσματα των ταινιών του, στα 17 της ο πατέρας της της ανέθεσε να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για το making of της «Λάμψης», στα 24 της έγραψε την μουσική για το «Full Metal Jacket».

Σύμφωνα με την αδελφή της Καταρίνα, ο Κιούμπρικ της είχε ζητήσει να γράψει την μουσική και στα «Μάτια Ερμητικά Κλειστά», αλλά η Βίβιαν αρνήθηκε, οι δυο τους μάλωσαν σοβαρά κια διέκοψαν τις σχέσεις τους κάτι που πιθανότατα είχε να κάνει με το γεγονός ότι είχε ήδη ασπαστεί την Σαϊεντολογία. Ο Κιούμπρικ της έγραψε ένα γράμμα 40 σελίδων ζητώντας της να ξαναχτίσουν την σχέση τους, αλλά η Βίβιαν που είχε ήδη αποτραβηχτεί από την οικογένεια δεν απάντησε.

Στην κηδεία του πατέρα της, ο οποίος πέθανε λίγο μετά την ολοκλήρωση της ταινίας εμφανίστηκε με έναν Σαϊεντολόγο συνοδό και είχε μια ολοκληρωτικά αλλόκοτη συμπεριφορά, ενώ όταν η εξ αίματος αδελφή της Ανια πέθανε το 2009, η Βίβιαν δεν εμφανίστηκε καν στην κηδεία παρ΄ότι μικρότερες ήταν κυριολεκτικά αχώριστες.

Για χρόνια η Βίβιαν Κιούμπρικ ήταν σχεδόν εξαφανισμένη για να εμφανιστεί τον Νοέμβριο του 2013 σε μια διαδήλωση στο Ντάλας που διοργάνωσε ο λάτρης των θεωριών συνωμοσίας Αλεξ Τζόουνς . Την ίδια περίοδο επίσης έκανε έναν λογαριασμό στο twitter όπου τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε να ποστάρει φωτογραφίες από τα γυρίσματα των ταινιών του πατέρα της, αλλά και από την ζωή τους μαζί. Δείτε μερικές πιο κάτω.

Διαβάστε ακόμη: