Buzz

Αν ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ σκηνοθετούσε το «Toy Story»...

στα 10

...το αποτέλεσμα θα ήταν σαν τα σχέδια που έφτιαξε ο Κάιλ Λάμπερτ χρησιμοποιώντας ένα ΙPad, υποκύπτωντας στην ύστατη φαντασίωση του να υποθέσει πως θα έμοιαζε η «Λάμψη» αν στο ρόλο του Τζακ Νίκολσον ήταν ο Γούντι ο καουμπόι!

Αν ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ σκηνοθετούσε το «Toy Story»...

Φτιαγμένο με την φαντασία και το ταλέντο ενός σπουδαίου καλλιτέχνη και ενός παθιασμένου σινεφίλ, το «Toy Shining» είναι το mash-up των mash-ups, μια διεστραμμένη μείξη δύο ταινιών που το μόνο που τις ενώνει είναι ότι είναι...διαχρονικές.

Δεν είναι όμως τυχαίο, αφού ο Κάιλ Λάμπερτ είναι ένα Βρετανός ζωγράφος, illustrator και σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων, ο οποίος, όπως αναφέρει στο επίσημο site του, «στον ελεύθερο μου χρόνο βλέπω ταινίες με φίλους, ακούω μουσική, ταξιδεύω, φωτογραφίζω, παίζω ποδόσφαιρο, τρέχω και κάνω ποδήλατο». Ενας κανονικός άνθρωπος, δηλαδή, που απλά τυχαίνει να έχει πολύ ταλέντο και πολύ φαντασία. «Η δουλειά μου συνδυάζει το πάθος μου για την τέχνη, την τεχνολογία και την παραδοσιακή αφήγηση. Εκπαιδεύτηκα σαν ένας παραδοσιακός ζωγράφος και θεωρώ τα δυνατά μου σημεία τη χρήση του χρώματος, του φωτός και της φόρμας με σκοπό τη δημιουργία εικόνων για storyboards και σχεδιασμό χαρακτήρων. Με ενδιαφέρει πολύ η λεπτομέρεια, αγαπώ αυτό που κάνω και θέλω συνεχώς να προκαλώ τον εαυτό μου να μαθαίνει και να βελτιώνεται ως καλλιτέχνης».

Από μας παίρνεις άμεσα συστατική επιστολή Κάιλ και μόνο για την ιδέα του να υποθέσεις πως θα έμοιαζε η Λάμψη αν την είχε φτιάξει η Pixar...

Δείτε στο gallery όλα τα storyboards από τους τίτλους αρχής μέχρι και την ασπρόμαυρη φωτογραφία του τέλους!