Buzz

Βγείτε πρώτοι «Στο Δρόμο» με το Flix!

στα 10

H Odeon και το Flix σας προσκαλούν στην avant premiere του «Στο Δρόμο» («On the Road») του Βάλτερ Σάλες, τη μεταφορά του θρυλικού ομώνυμου ευαγγελίου της γενιάς των beat. Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε διπλές προσκλήσεις!

Flix Team
Βγείτε πρώτοι «Στο Δρόμο» με το Flix!

«Οι μόνοι άνθρωποι που υπάρχουν για μένα είναι οι τρελοί, αυτοί που τρελαίνονται να ζήσουν, τρελαίνονται να μιλήσουν, τρελαίνονται να σωθούν, που ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα...»

Δεν υπάρχει πιο γοητευτική ιστορία από αυτό το ταξίδι ενηλικίωσης (ή πεισμωμένης άρνησης για ενηλικίωση) που χαρτογράφησε ο Τζακ Κέρουακ στο θρυλικό «On The Road» μυθιστόρημά του που μας επιστρέφει στη Νέα Υόρκη των 40ς. Στην ουσία κατέγραψε την αυτοβιογραφική του ιστορία μέσα από το alter ego του Σαλ Πάρανταϊς, ενός νεαρού συγγραφέα που έχασε την έμπνευση και το κέφι του για ζωή μετά το θάνατο του πατέρα του - μέχρι που γνώρισε τον αμοραλιστή, ηδονιστή, γοητευτικό τυχοδιώκτη Ντιν Μοριάρτι και ξεκίνησαν ένα εσωτερικό και κυριολεκτικό ταξίδι δρόμου που θα άλλαζε τα πάντα.

1

Λίγο πριν η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική διασκευή του διάσημου βιβλίου του Κέρουακ, το οποίο έχει μείνει στην ιστορία ως σύμβολο της μεταπολεμικής Beat Γενιάς, κυκλοφορήσει και στις ελληνικές αίθουσες, εσείς μπορείτε να τη δείτε πρώτοι.

Η Odeon και το Flix σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι το «Στο Δρόμο» σε avant premiere την Τρίτη 23 Ιουλίου στο κινηματογράφο «Ελληνίς Cinemax Class» (Κηφισίας 29, Τέρμα Αμπελοκήπων), στις 23.00. Στείλτε email στο win@flix.gr, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα «Στο Δρόμο», για να διεκδικήσετε μια από τις διπλές προσκλήσεις για την avant premiere. Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι και τη Δευτέρα 22 Ιουλίου κι οι νικητές θα ειδοποιηθούν το πρωί της Τρίτης με email.

Το «Στο Δρόμο» κυκλοφορεί στις αίθουσες από την Odeon στις 25 Ιουλίου.