Φεστιβάλ / Βραβεία

Βενετία 2012: Back to Glam!

στα 10

Ακόμη και σε ένα Φεστιβάλ... οικονομικής κρίσης, οι εκπτώσεις στο glam περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα. Ετσι λίγο ο Ζακ Εφρον, λίγο οι συντελεστές του «Τhe Master», λίγο ο Σπάικ Λι, λίγο ο Πιρς Μπρόσναν, το 69ο Φεστιβάλ Βενετίας σώζει τη φήμη του, παρόλη την αδύναμη συγκομιδή ταινιών και σταρ του φετινού του προγράμματος.

Βενετία 2012: Back to Glam!

Μπορεί το 69ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας να υπερηφανεύεται για το «θηλυκό» του χαρακτήρα, αφού μετά τις διαμαρτυρίες στο Φεστιβάλ Καννών για την πλήρη απουσία γυναικών δημιουργών στο Διαγωνιστικό Τμήμα, η Βενετία φιλοξενεί φέτος τέσσερις (συν τη Μίρα Ναίρ στο άνοιγμα του Φεστιβάλ και πολλές άλλες στα παράλληλα και εκτός Διαγωνιστικού Τμήματος προγράμματά του), ωστόσο την παράσταση μέχρι στιγμής στη Μόστρα την έχουν κλέψει μέχρι σήμερα οι άντρες: ο Ζακ Εφρον, ο Χοακίν Φίνιξ, ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ο Σπάικ Λι, ο Πιρς Μπρόσναν...

Οι πρωταγωνιστές δηλαδή των ταινιών - events του Φεστιβάλ που φωτογραφήθηκαν, μίλησαν και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε, κάνοντας σκόνη τις... κυρίες που μάταια φόρεσαν ό,τι πιο εντυπωσιακό για να τραβήξουν την προσοχή, ανάμεσα τους φυσικά και η Ολγκα Κουριλένκο, πρωταγωνίστρια του «To the Wonder» του Τέρενς Μάλικ.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τις πρώτες τρεις ημέρες του 69ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Το γεγονός, ωστόσο, είναι πως σε ένα μάλλον χαμηλότονο Φεστιβάλ το glam καλά κρατεί, δικαιώνοντας έστω και με περιορισμένο αριθμό σταρς τη φήμη της... μόστρας (με μ μικρό και μ κεφαλαίο).

spike2 O Σπάικ Λι παραλαμβάνει το τιμητικό βραβείο για τα 25 χρόνια καριέράς του από τον διευθυντή του Φεστιβάλ, Αλμπέρτο Μπαρμπέρα.

spike Ο Σπάικ Λι με μπλουζάκι Μάικλ Τζάκσον για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Βad 25».

pierce O Πιρς Μπρόσναν με φόντο την παραλία της Βενετίας, καλεσμένος του Φεστιβάλ για το «Love is all you Need» της Σουζάνε Μπίερ.

πιρς
Σουζάνε Μπίερ, Πιρς Μπρόσναν, Τρίνε Ντίρχολμ στο photo call για το «Love is all you Need».

zacfans Φανατικές θαυμάστριες του Ζακ Εφρον περιμένουν το είδωλο του στην πρεμιέρα του «At Any Price».

auto O Ζακ Εφρον υπογράφει αυτόγραφα πριν την επίσημη πρεμιέρα του «At Any Price».

zac O Zακ Εφρον στην επίσημη πρεμιέρα του «At Any Price»

zac3 O Ζακ Εφρον, το αγαπημένο παιδί των φωτογράφων στην επίσημη πρεμιέρα του «At Any Price».

1 Ο Χοακίν Φίνιξ φτάνει στο κόκκινο χαλί για την επίσημη πρεμιέρα του «Τhe Master»

2Ο Χοακίν Φίνιξ, ο Πολ Τόμας Αντερσον, η παραγωγός Τζόαν Σέλαρ, ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, η ηθοποιός Μάντισεν Μπίτι και ο παραγωγός Ντανιέλ Λούπι στην επίσημη πρεμιέρα του «The Master».

paul O Πολ Τόμας Αντερσον υπογράφει αυτόγραφα.

3 The Masters: Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν και Χοακίν Φίνιξ στην επίσημη πρεμιέρα του «The Master»

4Ολα τα φλας πάνω στον Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του «Τhe Master».

phoenix O Xοακίν Φίνιξ υπογράφει αυτόγραφα.

huston1 O Nτάνι Χιούστον στην πρεμιέρα του «Boxing Day» του Μπέρναρντ Ρόουζ.

huston H Ολγκα Κουριλένκο του «To the Wonder» και ο Ντάνι Χιούστον, ζευγάρι στη ζωή, φωτογραφίζονται αγκαλιά στην πρεμιέρα του «Boxing Day».

olga Ολγα Κουριλένκο και Ρομίνα Μοντέλο, πρωταγωνίστριες του «To the Wonder» του Τέρενς Μάλικ στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας.

(συνεχίζεται...)

Διαβάστε τα πάντα για το 69ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο ειδικό τμήμα του Flix!