Buzz

«Βeachless»: Η ιδανική παραλία υπάρχει μόνο... εκεί που δεν την περιμένεις!

στα 10

Ηταν τον Ιανουάριο του 2012 όταν για πρώτη φορά ακούσαμε το όνομα του Παναγιώτη Τσιμπιρίδη, με αφορμή την επίσημη συμμετοχή του μικρού μήκους animation «Βeachless» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τεργέστης. Τώρα μπορείτε να το δείτε online, ειδικά αν είστε από αυτούς που στις διακοπές τους αναζητούν (μάταια) την ιδανική παραλία...

«Βeachless»: Η ιδανική παραλία υπάρχει μόνο... εκεί που δεν την περιμένεις!

Θα σας έχει τύχει σίγουρα.

Να βρίσκεστε σε μια παραλία όπου είναι τίγκα στις ομπρέλες, τις ρακέτες, τις πετσέτες και τα παιδιά στη διαπασών. Και να θέλετε να φύγετε σαν τρελοί, αναζητώντας για ακόμη μια φορά το μέρος όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε το μπάνιο σας μόνοι σας, χωρίς να σας ενοχλεί κανένας. Μόνο που συνήθως ξεχνάμε πως τις περισσότερες φορές ο μεγαλύτερος «εχθρός» των διακοπών μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός...

Δεν θα αποκαλύψουμε παραπάνω για την υπόθεση του τρίλεπτου «Beachless» με πρωταγωνιστή τον αξιαγάπητο Κώστα, που μετά τη συμμετοχή του σε περισσότερα από 10 διεθνή φεστιβάλ (με σημαντικότερο αυτό της Τεργέστης) και με επόμενη στάση το 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, διατίθεται ελεύθερα από τον δημιουργό του, Παναγιώτη Τσιμπιρίδη, στο Vimeo για όποιον θέλει να ανακαλύψει πως μια διπλωματική εργασία κατέληξε σε ένα ολοκληρωμένο φιλμ μικρού μήκους.

Οπως φυσικά, θα αποσιωπήσουμε το γεγονός πως η «ιδανική παραλία» είναι μια έννοια απολύτως σχετική και σε κάθε περίπτωση βρίσκεται μόνο σε μέρη που δεν θα φανταζόσουν ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα για την δημιουργία του «Beachless» εδώ, επισκεφτείτε για ακόμη περισσότερες πληροφορίες το επίσημο site του Παναγιώτη Τσιμπιρίδη και δείτε ολόκληρο το φιλμ εδώ.