Buzz

Βάλε Moby στο soundtrack της ταινίας σου. Είναι δωρεάν!

στα 10

Μέσω του mobygratis.com, o Moby προσφέρει δωρεάν τις μουσικές του για σπουδαστικές, ανεξάρτητες και μη κερδοσκοπικές ταινίες.

Βάλε Moby στο soundtrack της ταινίας σου. Είναι δωρεάν!

To mobygratis.com λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια και έχει ήδη αποκτήσει τη δική του φήμη ανάμεσα στους ανεξάρτητους κινηματογραφιστές για το μοναδικό λόγο ότι δίνει τη δυνατότητα χρήσης μουσικής του Moby εντελώς δωρεάν, εφόσον αυτή θα χρησιμοποιηθεί σε σπουδαστικές, ανεξάρτητες ή μη κερδοσκοπικές ταινίες.

Αυτή τη στιγμή στο mobygratis.com υπάρχουν 150 κομμάτια κάθε είδους από την ανεξάντλητη βιβλιοθήκη του Moby, τα οποία μπορεί να ακούσει κανείς και να ζητήσει άδεια για τη χρήση τους, η οποία έρχεται μέσα σε 24 ώρες, αφού όπως δηλώνει ο ίδιος ο Moby δεν έχουν αρνηθεί σε κανέναν μέχρι σήμερα να χρησιμοποιήσει κάποια από τις μουσικές του.

Αν κάποιο από τα κομμάτια χρησιμοποιηθεί για εμπορική ταινία, ο Moby δεν θα κερδίσει τίποτα, αλλά όλα τα έσοδα από τα δικαιώματα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως το The Humane Society, το Songs for Tibet και άλλα.

Δείτε παρακάτω την εισαγωγή του Moby που εξηγεί τους λόγους της μεγάλης προσφοράς του και επισκεφθείτε το mobygratis.com για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να έχετε Moby στο soundtrack της ταινίας σας χωρίς να πληρώσετε ούτε ευρώ.

Tags: MOBY